Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat Saylak bey öncelikle merhabalar

bunun gibi avrupada gerçekleşen ederi +20 +30 olan başlıca transferler başlığını açıp zaman zaman güncelleyecek babayiğit olur mu mod kadrosundan ? yoksa çok önemli transferlere ayrı konu açmak kalanları nöbette konuşmak daha mı isabetli olur ?

isterseniz buradan paylasin ben zaten ismi taninmis veya yuksek bedelli transferler icin ayri ayri konular aciyorum, bir de ustune ozel bir konuya gerek yok.

Angelino gelirse duran toplarda Abdülkerim bu sene 7 gol 4 asist yapar.

Boey gibi dellenir mi dersin? Geçen sene onu da 1-2m a göndeririz diyorduk.
Boey ama ilk senesinde de Avrupa ligi ve lig de baya iyiydi potansiyelini belli ediyordu adale sakatlığı yaşamasa muhtemelen geçen sene bu kadar da kötü duruma düşmezdik. Ross hiç sahada görmedik ama Boey gibi sıçrama yapacağını pek sanmıyorum en azından 1 sene düzenli forma giyerse tekrardan toparlar. Yabancı serbest olsa rotasyonda tutulabilir ama 14 yabancı elimizi kolumuzu bağlayacak.

Boey ama ilk senesinde de Avrupa ligi ve lig de baya iyiydi potansiyelini belli ediyordu adale sakatlığı yaşamasa muhtemelen geçen sene bu kadar da kötü duruma düşmezdik. Ross hiç sahada görmedik ama Boey gibi sıçrama yapacağını pek sanmıyorum en azından 1 sene düzenli forma giyerse tekrardan toparlar. Yabancı serbest olsa rotasyonda tutulabilir ama 14 yabancı elimizi kolumuzu bağlayacak.
Geldiği takımdan kaptanı olarak gelmişti Ross galiba. Fiziği filan da baya iyi. O da çok şansız bir sakatlık yaşadı bizde sonra baya yok muamelesi gördü. Altyapı eğitimi de sağlam bu açıdan.

Boey gibi dellenir mi dersin? Geçen sene onu da 1-2m a göndeririz diyorduk.
Ross çok ince değil mi yav ilk gördüğümde öyle düşündüm. Hız desen hızı da yok çabuk değil gibi. Değişik bi çocuk. Çapraz sakatlık yaşayanlar genelde üst adeleyi daha güçlendirerek dönüyor bi de böyle bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt