Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etiketleyince bildirim gelmiyor mu
bumutun postunu tesadüfen gördüm mesela

Torreira gibi bir adamın yanına Paredes alıyorsun önünede Zaniolo koyacaksın ve Avrupa'nın A sınıfı takımların bile özendiği bir orta sahan olmuş olacak o yüzden Torreira'dan daha iyisi yoksa satılması düşünülmez

şuan paredes, angelino vsvs. gibi isimlerin ekibimize katılma ihtimalini konuşabiliyorsak bunda en büyük etkenin takımdaki yıldızlarımız olduğunu düşünüyorum.

mesela 23 yaşındaki zanioloyu türkiyeye ikna edebilmen için bir sene önce birlikte avrupa kupası aldığı takım arkadaşı oliveyranın kadronda olması lazım.

icardiyi ikna edeceksen napoli tarihinin en golcü oyuncusuyla birlikte oynayacağını anlatabilirsin, mertens...

torreiraya projelerini anlattın cart curt 10 senedir milli takımının kalecisi kulüp efsanen olmuş, muslera...

gs bu şekilde potansiyel gençlerini ve yıldızlarını harmanlayarak büyüme trendine devam etmelidir.

mancini dönemi gibi 30 tane vasıfsız topçu transfer etmediğimiz sürece önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.

türkiyede şuan transfer hususunda bizimle rekabet edecek bir ekip yok, yakın meblağları ödediğimiz takdirde hep ilk tercih olacağız.

Fit miyiz ?

Muslera
Boey-Nelsson-Bardakçı-Angelino
Torreira-Paredes
Rashica-Zaniolo-Kerem
Icardi

1687870681206.webp

Yedek futbolcularımıza da çok iş düşecek. Berkan, Barış, Yunus, Kaan, Dubois, Oliveira, Mertens ve diğerleri sezonda en az 30 maçta süre alacaklar. O yüzden herkesin kendine çok iyi bakıp hazır tutması lazım.

ne yazık ki torreirayı tutamıyoruz

kendini yaglamış tesislerden bi şekilde kurtulmuş insanların elinden

Sponsorla ilgili aciklama gelmis. Sixt.

Detayli aciklamalar Temmuz'da yapilacakmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt