Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evimizde alacağımız farklı galibiyetler sonrası sixt socar adıyla yapılacak kelime oyunlarını, bok gibi esprilerimi düşününce böyle oluyorum. hadi ulan 7-0 'lık kayserispor galibiyeti gelsin

Senelik min 7.5 milyon dolar (190 milyon TL)+ maks 4 milyon dolara kadar çıkabilecek ek gelir GS'li taraftar Sixt'ten araç kiralama da kulüpte kazanacakmış.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
190 m TL doların her geçen dakika artışından sonra biz yazana kadar 200 m TL olmuştur ülkede her saniye dolar değişiyor alışkanlık olmuş 20'den hesaplamıştım 30'a yaklaştığını unuttum. :asd:

Emre Kaplani uzak bir adaya atıp internete bağlantısını kesmek lazım…

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

200 milyon tlden düşük tutar çıkarsa sevgili adını konudan atmak durumunda kalacağım

TL iledir anlaşma kanun gereği. Firmaya da böyle yarıyor. Yıllık artış vardır ama herhalde enflasyon bazında vb.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enflasyonun hiçbir şekilde doğru gösterilmediği ülkede yaşıyoruz %100 enflasyon olsa bile %30 gösteriyorlar hatta yanlış hatırlamıyorsam Mayıs ayında enflasyonu 0.04 olarak gösterildi. O yüzden anlaşmaları uzun yapmamak lazım 1+1+1 şeklinde olsa daha iyi olur. Diğer türlü TL üzerinden yaparsak enflasyon oranında artış vs olursa gene zararda çıkarız.

Futbolcular için de şu araç satışı yapan sarı site gibi bir site olmalı artık menajer olayına bir çözüm olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt