Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.626
- 4.509
- 1.328
ÇöööökkkBayern Goretzka yi birakabilir.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇöööökkkBayern Goretzka yi birakabilir.
Tier 5 tekilere saygısızlık olur.Bu emre yavaş yavaş ertem Şener seviyesine yaklaşıyorEmre Kaplan Tier 5 olsun diyenler.
Stat inşaatla uğraşan kazak menşeli TR'de de faaliyet gösteren bir firmaymış. SOCAR ile de anlaşma olacakmış ama kol, sırt, şort belki tribün daha belli değilmiş yaklaşık 4-5 milyon dolar dedi Gökhan Dinç.Forma sixt olunca stat socar mı olacak acaba?
Ertem Şener en azından atmalariyla mutlu ediyor Emre Kaplanın ki morelde bozuyor Ertem Şener daha güzel sallıyor diyorum.Tier 5 tekilere saygısızlık olur.Bu emre yavaş yavaş ertem Şener seviyesine yaklaşıyor
Senelik min 7.5 milyon dolar (190 milyon TL)+ maks 4 milyon dolara kadar çıkabilecek ek gelir GS'li taraftar Sixt'ten araç kiralama da kulüpte kazanacakmış.Senelik 150 m TL olacağı için en büyük sponsorluk anlaşması oluyor.
190 m TL doların her geçen dakika artışından sonra biz yazana kadar 200 m TL olmuştur ülkede her saniye dolar değişiyor alışkanlık olmuş 20'den hesaplamıştım 30'a yaklaştığını unuttum.Senelik min 7.5 milyon dolar (190 milyon TL)+ maks 4 milyon dolara kadar çıkabilecek ek gelir GS'li taraftar Sixt'ten araç kiralama da kulüpte kazanacakmış.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne yediniz adminimSixt’in vereceği bedel —-> 200 milyon lira
Yıllık enflasyon bazında artış vardır herhalde.Sixt’in vereceği bedel —-> 200 milyon lira
Torreira gitmemeli kronik sanches riskine gerek yok Torreira-Parades yeterli olur.Paredes-Sanches
TL iledir anlaşma kanun gereği. Firmaya da böyle yarıyor. Yıllık artış vardır ama herhalde enflasyon bazında vb.190 m TL doların her geçen dakika artışından sonra biz yazana kadar 200 m TL olmuştur ülkede her saniye dolar değişiyor alışkanlık olmuş 20'den hesaplamıştım 30'a yaklaştığını unuttum.![]()
Enflasyonun hiçbir şekilde doğru gösterilmediği ülkede yaşıyoruz %100 enflasyon olsa bile %30 gösteriyorlar hatta yanlış hatırlamıyorsam Mayıs ayında enflasyonu 0.04 olarak gösterildi. O yüzden anlaşmaları uzun yapmamak lazım 1+1+1 şeklinde olsa daha iyi olur. Diğer türlü TL üzerinden yaparsak enflasyon oranında artış vs olursa gene zararda çıkarız.TL iledir anlaşma kanun gereği. Firmaya da böyle yarıyor. Yıllık artış vardır ama herhalde enflasyon bazında vb.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torreira gitmemeli kronik sanches riskine gerek yok Torreira-Parades yeterli olur.