Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan paredes, angelino vsvs. gibi isimlerin ekibimize katılma ihtimalini konuşabiliyorsak bunda en büyük etkenin takımdaki yıldızlarımız olduğunu düşünüyorum.

mesela 23 yaşındaki zanioloyu türkiyeye ikna edebilmen için bir sene önce birlikte avrupa kupası aldığı takım arkadaşı oliveyranın kadronda olması lazım.

icardiyi ikna edeceksen napoli tarihinin en golcü oyuncusuyla birlikte oynayacağını anlatabilirsin, mertens...

torreiraya projelerini anlattın cart curt 10 senedir milli takımının kalecisi kulüp efsanen olmuş, muslera...

gs bu şekilde potansiyel gençlerini ve yıldızlarını harmanlayarak büyüme trendine devam etmelidir.

mancini dönemi gibi 30 tane vasıfsız topçu transfer etmediğimiz sürece önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.

türkiyede şuan transfer hususunda bizimle rekabet edecek bir ekip yok, yakın meblağları ödediğimiz takdirde hep ilk tercih olacağız.

ya abi ne angelinosu adam bek bile değil onun yerine slavia pragdan david jurasek alırım iki sene sonra 20 ye satarım döngü böyle işler ön taraf zaten maliyetli arka taraf da yıldız oyuncunun ne işi var

Yüce sol bekin her sene dilo, dilo, dilo anası aglıyor
Gözlerim her yerde angelino, lino, dilo seni arıyor
Şimdİ kazımcanı kim teselli edecek dilo dilo dilo kimse bilmiyor
Kerem zaten defansa dilo dilo dilo hiç yardım etmiyor

arif-sa%C4%9F-ba%C4%9Flama.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt