Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.588
- 77.930
- 4.218
Gönül kalmalarını istiyor umarım kalırlar en azından 1 sene daha kalmaları iyi olur.Seni kınıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönül kalmalarını istiyor umarım kalırlar en azından 1 sene daha kalmaları iyi olur.Seni kınıyorum
Kesin , huzursuzlukda çıkarır ama yapacak birşey yokyedek biraksan net trip atar
Mert Müldür iyi dopcu değil Umut vazgec bu sevdadan Ahmet Oğuz al daha iyi , 500kya satarım sanaGönül kalmalarını istiyor umarım kalırlar en azından 1 sene daha kalmaları iyi olur.
Bayram temizligini kim yapacak19da GSTVde buluşmak üzre.
AbartmayalımMert Müldür iyi dopcu değil Umut vazgec bu sevdadan Ahmet Oğuz al daha iyi , 500kya satarım sana
Son dakika Hayri Cund ırz düşmanı Serbay çıktı.19da GSTVde buluşmak üzre.
Kabul etmiyorummmmmmmmmmmSixt’in vereceği bedel —-> 200 milyon lira
Bayram temizligini kim yapacak
Konyaspor'dan Abdülkerim ve Hadziahmetovic dışında pek oyuncu almam. Mert Müldür'ü çok beğendiğimden değil ama stratejik olarak 8+3 olduğu için alırım fenerin Mert sağ bek Ferdi sol bek yapma düşüncesi de var bunu da engellemiş oluruz Arda gittiği an yerli de elleri sıkışacak hele ki kaleciyi de yabancı yapma planları var o yüzden Mert kritik rol oynayabilir.Mert Müldür iyi dopcu değil Umut vazgec bu sevdadan Ahmet Oğuz al daha iyi , 500kya satarım sana
Son dakika Hayri Cund ırz düşmanı Serbay çıktı.
Ikinci cümleyi büyük abarttım anlaşılmak içünAbartmayalım
SgKabul etmiyorummmmmmmmmmm
Kaleye Güvenci koyarım , Muslerayi da kaleci antrenörü
Yok yav Ahmet Oğuz salladim Konyasporda şuan sadece Mehmet Ali Buyuksayar var ama bugün icin değilKonyaspor'dan Abdülkerim ve Hadziahmetovic dışında pek oyuncu almam. Mert Müldür'ü çok beğendiğimden değil ama stratejik olarak 8+3 olduğu için alırım fenerin Mert sağ bek Ferdi sol bek yapma düşüncesi de var bunu da engellemiş oluruz Arda gittiği an yerli de elleri sıkışacak hele ki kaleciyi de yabancı yapma planları var o yüzden Mert kritik rol oynayabilir.
O çocukta iyi 1-2 maçında izlemiştim potansiyel var bu sene olmasa da seneye gündeme gelir.Yok yav Ahmet Oğuz salladim Konyasporda şuan sadece Mehmet Ali Buyuksayar var ama bugün icin değil