Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foto atmazsan ihraç
1066EAEF-9E8C-455F-A19E-D3F4C25DCA8F.webp

Antrenman formasının renk uyumu çok güzel olmuş bu sezon. Sarı bir forma lig için de gelse iyi olur bence.

yav bu sazanov defansif oalrak muthiş.iyi kapatıyo rakibini,her topu kesiyo

soldan gelende iyiydi ha gürcistanda,heriflerin u21e bak be

Adamın hayatı kurtulacak, şu an ittiremezlerse seneye olur da performansı artmazsa bu paraları da bulamazlar ki fenerde muhtemeldir.

O yüzden çok da yanlış görmüyorum, kendileriini garanti altına almak öncelikleri gibi. Olur da Arda yürürse zaten sorun yok, bu yürümezsenin karşılığı.
Arda özelinde bir yorum değildi aslında ama mevcut durumda onunla ilgili çıkan haberlerde de Ajax mevzusu falan ne kadar doğru ama aile ile anlaşamadıkları için bozulduğu yazıyordu. Ailenin yaptığı menajerlikler yıllardır gördüğüm kadarıyla hep sorun çıkartıyor. Zaten bir yere ittirmeleri gerektiğini düşünüyorum, onda bir sorun yok ama önü açık ve teklifler gelirken de abartmadan doğru düzgün anlaşmalar ile geleceğini garantiye almaları gerektiğini de düşünüyorum.

Orta yolu, uçuk isteklerle diretmeden bulmaları gerekiyor. İyi bir menajer ile Arda şu an herkesin kazanabileceği teklifler alabilir bence. Avrupa basınında da zaten ismi çok dillendiriliyor.

dinamo moskovadan zakharyan ve sazanov paketimi alayım.manchester united sazanova salca olur.eski ingiliz stoperler gibi herif,at gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt