- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
edit :çok sorry
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende hep bunu savunurum seninle etik olmadığını tartışmıştık fb hissesi al sat yapmanın falan. GS taraftarı isek destek olmak boynumuzun borcu.Araba kiralama işlerimizi Sixt kullanarak çözelim. Bir faydanız olsun GSye sizin de.
Avis falan kullananı yakalarsak ihraç edicez.
otomatik düzeltmenin allah belasını versin yavİhenacho olur inşallah vardy le birlikte oynadılar içerdikleri birliktede oynarlar mertebe yerine rahatlıkla oynar
Fofana derimDatro Fofana vs İheanacho vs Brereton Diaz
mitrovic mi icardi mi deseler çok kolay karar veremem ama sanırım mitrovic derimMitroviccc
rodop kuyuya bir taş atıyor
çok sevyorum bu videoyu,uymadı mı:confused:
Hakkinda tag calismasi baslatmislarNe ihracı usta döner Ahmet
İyi ki geldinAn itibariyle @Transfer Nöbeti ne giriş sergiledim.
Admirim opet kullanmak yasak miAraba kiralama işlerimizi Sixt kullanarak çözelim. Bir faydanız olsun GSye sizin de.
Avis falan kullananı yakalarsak ihraç edicez.
Benim İsmim orginal renkdasKimseyle polemiğe girmek için yazmadım kimin kim olduğunu takip edemiyorum mesala ultrAslan forum aslanyürekliler forum ve bi zamanların alisamiyen net gibi forumlarında daha bir nizamiydi. Forumda kaliteli paylaşımlar yapanlar var onların paylaşımlarını takip ediyorum herkes kendi ismiyle yazsa bence daha iyi olurdu ama gördüğüm kadarı ile bu pek mümkün değil gibi saygılar
çok sevyorum bu videoyu,uymadı mı

Sen de giriş yaptın mı transfer nöbetine rtaş@Transfer Nöbeti
Ne diyor rtas