- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Sen nasıl adamsın yavAdam sana girmiş nediyon ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasıl adamsın yavAdam sana girmiş nediyon ya
Güzel adamimSen nasıl adamsın yav
Doğru mu Barış?
Arsenal'e bak sonunda para harcamaya karar verdiler.
Hocam eskiden gerçek ismimdi, Google da akademik çalışmalar, reklamlar(kurumum için), LinkedIn profili vs vsler yerine en güzel gacilar topicine yaptığımız yorumlar falan çıkıyordu. Hemen değiştirdim. Gerçek isim kullanmak saçma, zaten bir sorun oldugunda adminde banlar, daha büyük sorunlarda sibersuclardan gelirler. Gerçek ismim bu değil ama çok istersen özelden yazayım ismimiKimseyle polemiğe girmek için yazmadım kimin kim olduğunu takip edemiyorum mesala ultrAslan forum aslanyürekliler forum ve bi zamanların alisamiyen net gibi forumlarında daha bir nizamiydi. Forumda kaliteli paylaşımlar yapanlar var onların paylaşımlarını takip ediyorum herkes kendi ismiyle yazsa bence daha iyi olurdu ama gördüğüm kadarı ile bu pek mümkün değil gibi saygılar
Arsenal'e bak sonunda para harcamaya karar verdiler.
Melihi söndürdüm sesi cikmiyordüşman istemem ben.
En güzel gacılarda yazdıklarından makalelerde alıntı yapan oldu mu?Hocam eskiden gerçek ismimdi, Google da akademik çalışmalar, reklamlar(kurumum için), LinkedIn profili vs vsler yerine en güzel gacilar topicine yaptığımız yorumlar falan çıkıyordu. Hemen değiştirdim. Gerçek isim kullanmak saçma, zaten bir sorun oldugunda adminde banlar, daha büyük sorunlarda sibersuclardan gelirler. Gerçek ismim bu değil ama çok istersen özelden yazayım ismimi![]()
Melihi söndürdüm sesi cikmiyor
Sen jardele yetistin mi lanjardelin yanına alınacak forvet urzaizmiş bence.alen boksic hikaye
Emrah Duvarına delik acayimda rahatla belki ozaman ikna olursun hamusun?
hayır ama bilgim var cok şükür,araştııryoruz.urzaizi burda gördümSen jardele yetistin mi lan