Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu İranlılar Türkiye'de yatırım karşılığında kolay vatandaşlık almıyor mu? Neden bizim oyunculardan birine almıyoruz. O artı bir kuralı kapsayacak böyle durumları.

G.Koreli oyucu alalım 1-2 yaş gençleşmişler

Yasa meclisten geçti, herkes 1-2 yaş gençleşti

Güney Kore'de bugün ülkenin geleneksel yaş hesaplama yöntemini uluslararası standartlarla uyumlu hale getiren yeni yasa yürürlüğe girdi. Güney Kore vatandaşları bir veya iki yaş gençleşti.

Güney Kore medyasında yer alan haberlere göre Koreliler bugün, yeni yasanın yürürlüğe girmesiyle bir veya iki yaş gençleşti.
Korelilerin günlük yaşamlarında yaygın olarak kullandıkları yaş sistemine göre, insanlar doğduklarında bir yaşında kabul ediliyor ve her 1 Ocak’ta bir yıl ekleniyor. Bu da 31 Aralık’ta doğan bir bebeğin 1 Ocak’ta iki yaşında olacağı anlamına geliyor.

Ya bu İranlılar Türkiye'de yatırım karşılığında kolay vatandaşlık almıyor mu? Neden bizim oyunculardan birine almıyoruz. O artı bir kuralı kapsayacak böyle durumları.
Alpaslan Öztürk
Gökay Güney
Christian Luyindama
Işık Kaan Arslan

Bu isimlerin dünki antrenmanda olmadığı iddia ediliyor. Resimlere baktım tutuyor.

İşin özü esprili dille anlatmak istediğim kartal 141 ile kaza yapsa o araç muhtemelen tost olurdu. 142yi geçtim 80le gelip çarpsa ortadan ikiye ayrılırdı.

Cuneyt abi at gibi 10 diye tweet atmisti ama o gun gazi koşusu vardi. Yine de 10 demesi kafa karistirici. Sali gece 1'de rakamlarla RAMS demiş. Kendisinin baskan ile direk iletisimi var, kupayla filan resmi de var. At gibi deyince ilk aklima gelen Aribo

O Cüneyt ile ekurisi tam troller

3 Kasim 2002 seciminden 2 gun veya 3 gun once oy vermek icin Hatay'a gidiyordum. Neyse Dortyol otogarina geldik, otogar da hemen E5'in dibinde. Inecekler indi sonra hareket ettik ve kirmizi isikta bekliyoruz. Ben de otobusun arka bolumlerindeyim, once sarı sonra yesil derken bizim otobus once hareketlendi sonra aniden frene basti çünkü yoldan gelen mal kamyon şoförü kirmiziya yakalanmamak icin gaza basmış ve süratini siz tahmin edin. Biz frene bastik ama bizim sag tarafta minibus varmis ve onlar da otobus yuksek oldugundan garibim kamyonu gormuyor ve basiyor gaza. O an kamyonun belki 20 30 metre suren fren sesi derken gozumuzun onunde inanilmaz hizla ve sesle minubusu bicti. Minibusun yarisi ortadan ikiye ayrildi. Köy minibusu oldugundan icinde sadece 3 yolcu ve soför vardi. 2 yolcu kan revan icindeydi. Hep dusunurum eger otobus frene basmasaydi buyuk ihtimal benim oldugum bolume carpacakti. Jiletle pestilimi kazirlardi

G.Koreli oyucu alalım 1-2 yaş gençleşmişler

Güney Kore'de bugün ülkenin geleneksel yaş hesaplama yöntemini uluslararası standartlarla uyumlu hale getiren yeni yasa yürürlüğe girdi. Güney Kore vatandaşları bir veya iki yaş gençleşti.

Güney Kore medyasında yer alan haberlere göre Koreliler bugün, yeni yasanın yürürlüğe girmesiyle bir veya iki yaş gençleşti.
Korelilerin günlük yaşamlarında yaygın olarak kullandıkları yaş sistemine göre, insanlar doğduklarında bir yaşında kabul ediliyor ve her 1 Ocak’ta bir yıl ekleniyor. Bu da 31 Aralık’ta doğan bir bebeğin 1 Ocak’ta iki yaşında olacağı anlamına geliyor.
Mertensi koreli yapalim

Aracı barışın kullandığı da muallak gibi.
Galatasaray futbolcusu olsam Rize’ye gideceksem uçak yoksa paraya kıyar jet kiralardım heralde :asd: İstanbul’dan Rize’ye karayolu jetiyle zaten 20 bin yakar heralde. 3-5 bin dolara bir şirket bulur elbet. 500 bin dolar para kazandı senede bir kere 10 bin dolar jete harca dimi :asd:

istihbaratima göre angelino transferi maalesef dogru degilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt