Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bandırmak istediğim top 5 listde üst sıralarda yer almaktadır.
images (44).webp

Rice harika topçu, genel itibariyle piyasaya bakılırsa istenen ücret de gayet makul. Arteta özellikle istemiş yönetimden. Maguire ile hiç alakası yok.
Katılmakla birlikte, bu PL kulüplerinin ölücülüğünden gına geldi. 17-18 yaşında pro maça çıkmamış adamlara acaba tutar mı diye 15-20 dağıttıkları yerde takımın en iyi oyuncusunu kelepir fiyata almaya çalışıyorlar.
Arsenal gibi loser bir kulübe yakışacak türden hareketler.

Katılmakla birlikte, bu PL kulüplerinin ölücülüğünden gına geldi. 17-18 yaşında pro maça çıkmamış adamlara acaba tutar mı diye 15-20 dağıttıkları yerde takımın en iyi oyuncusunu kelepir fiyata almaya çalışıyorlar.
Arsenal gibi loser bir kulübe yakışacak türden hareketler.
Boey konusu ayrı ya. Gördüğüm kadarıyla Arteta buna gerekeni verelim işte atıyorum kanada adam alacaksak 10 liraya alalım demiş Rice için. Ölücülüğün sebebi o olabilir belki bilmiyorum. Boey 20'den aşağı satılmamalı. Malum mesajdaki asıl itirazım Rice-Maguire yorumunaydı.

Boey konusu ayrı ya. Gördüğüm kadarıyla Arteta buna gerekeni verelim işte atıyorum kanada adam alacaksak 10 liraya alalım demiş Rice için. Ölücülüğün sebebi o olabilir belki bilmiyorum. Boey 20'den aşağı satılmamalı. Malum mesajdaki asıl itirazım Rice-Maguire yorumunaydı.
Maguire sığırında Manu dolandırılınca bütün İngiliz oyunculara bok atılmaya başlandı saçma bir şekilde.
Adam daha gelirken Maguire'ın Manu ayarında bir oyuncu olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim var diyen biri vardı. O aklıma geldi.

Boey icin pesin 20 ama vermiyorlarsa bonuslu 25 milyon. Islerine gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt