Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Aga senin de bandırmak istemediğin sadece dişi sinek var ha, çok da seçici durmuyorsunBandırmak istediğim top 5 listde üst sıralarda yer almaktadır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga senin de bandırmak istemediğin sadece dişi sinek var ha, çok da seçici durmuyorsunBandırmak istediğim top 5 listde üst sıralarda yer almaktadır.
top 5 de 25 kişi var anlamadım ki nasıl top 5Aga senin de bandırmak istemediğin sadece dişi sinek var ha, çok da seçici durmuyorsun![]()
Bandırmak istediğim top 5 listde üst sıralarda yer almaktadır.
Katılmakla birlikte, bu PL kulüplerinin ölücülüğünden gına geldi. 17-18 yaşında pro maça çıkmamış adamlara acaba tutar mı diye 15-20 dağıttıkları yerde takımın en iyi oyuncusunu kelepir fiyata almaya çalışıyorlar.Rice harika topçu, genel itibariyle piyasaya bakılırsa istenen ücret de gayet makul. Arteta özellikle istemiş yönetimden. Maguire ile hiç alakası yok.
İlk defa antipatik bulanına denk geldim, nedir sebebi sayın mason?şu sokrates ekibi trnin en overrated ekibi
aşırı antipatikler
Harbi bu niye gelmedi. Benim kaptanım torreiradirkaptan muslera!
kaptana bak cay demle
millet kampda o tatilde
10 kişinin toplamı 1 kişi filan ediyor kontenjanda anladığım kadarıyla. Tier sistemi yapmış olabilir.top 5 de 25 kişi var anlamadım ki nasıl top 5
Yakında bize bandirir bu herkes dikkatli olsun arkanizi kollayinAga senin de bandırmak istemediğin sadece dişi sinek var ha, çok da seçici durmuyorsun![]()
Boey konusu ayrı ya. Gördüğüm kadarıyla Arteta buna gerekeni verelim işte atıyorum kanada adam alacaksak 10 liraya alalım demiş Rice için. Ölücülüğün sebebi o olabilir belki bilmiyorum. Boey 20'den aşağı satılmamalı. Malum mesajdaki asıl itirazım Rice-Maguire yorumunaydı.Katılmakla birlikte, bu PL kulüplerinin ölücülüğünden gına geldi. 17-18 yaşında pro maça çıkmamış adamlara acaba tutar mı diye 15-20 dağıttıkları yerde takımın en iyi oyuncusunu kelepir fiyata almaya çalışıyorlar.
Arsenal gibi loser bir kulübe yakışacak türden hareketler.
Onur B. çok da şikayetçi olmaz herhalde.Yakında bize bandirir bu herkes dikkatli olsun arkanizi kollayin
Dişileri severim. Bilirsin.Aga senin de bandırmak istemediğin sadece dişi sinek var ha, çok da seçici durmuyorsun![]()
Maguire sığırında Manu dolandırılınca bütün İngiliz oyunculara bok atılmaya başlandı saçma bir şekilde.Boey konusu ayrı ya. Gördüğüm kadarıyla Arteta buna gerekeni verelim işte atıyorum kanada adam alacaksak 10 liraya alalım demiş Rice için. Ölücülüğün sebebi o olabilir belki bilmiyorum. Boey 20'den aşağı satılmamalı. Malum mesajdaki asıl itirazım Rice-Maguire yorumunaydı.
Alpaslan Öztürk
Gökay Güney
Christian Luyindama
Işık Kaan Arslan
Bu isimlerin dünki antrenmanda olmadığı iddia ediliyor. Resimlere baktım tutuyor.
Reis gözünü seveyim 105 milyon nedir. Maksimum 60 derim. Ne 105'iRice harika topçu, genel itibariyle piyasaya bakılırsa istenen ücret de gayet makul. Arteta özellikle istemiş yönetimden. Maguire ile hiç alakası yok.