Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.742
- 73.263
- 5.188
Allah onu topçu yapanların belasını versinVitanminsiz Atalayın doğum günüymüş bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah onu topçu yapanların belasını versinVitanminsiz Atalayın doğum günüymüş bugün
Barış shortuda giymeseydin aslanim
#BarisSavasLGBTIsmailat Kartal
Zakharyan gelse o paralari verecektik öyle konusuluyordu(11-12m). Ailesi turk dusmani oldugu icin gelmediAlamazdın 15 m euro istiyorlar.
Menajerlerin marifeti olduğunu düşünmek daha mantıklı ve gerçekçi...Boşa çıkmış yahut kendisinin ve/veya kulübünün hazzetmediği bir kontrata tabi oyuncular için menajerleri piyasa araştırması yapar ve olası seçenekleri artırmaya çalışırlar; adamların başlıca işi bu zaten...Dzeko bize, Rashica FB ye kesin önerilmiştir mesela. Zamanında biz Gedson için pazarlık yaparken BJK ın devreye girmesi de o şekilde oldu...Hepsi bizim oyuncular biz kime teklif gönderdiysek ya da takibe aldıysak onları almaya çalışıyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşte bence vermeyecektik, taksitli anlaşma kovalıyorduk.Zakharyan gelse o paralari verecektik öyle konusuluyordu(11-12m). Ailesi turk dusmani oldugu icin gelmedi
Baturinaya versek gelirdi demek istedim
Torreira - Rieder - Baturina nasil olur?İşte bence vermeyecektik, taksitli anlaşma kovalıyorduk.
Baturina’ya keş ciddi para isterler, Zagreb oyuncu satışıyla dönüyor.
Rieder’i daha çok istiyordum ama Baturina daha iyi gibi gerçi Rennes bıraksa Majer de olabilirdi.
Orada cevap verdiğim renktaşın sıradaki Arda yı biz çıkaralım sözüne atfen; sanki kimse bizden çıkmamış ve kötü olan alt yapımız ile Emre ve Arda çıkardık demek istedim.