- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Bu mesajı görüp dertlendim anlıkbayram günü babasından harçlık alıp çılgınlar gibi eğlenen zengin bebeleri seyreden boyacı çocuk gibiyim sen nasılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajı görüp dertlendim anlıkbayram günü babasından harçlık alıp çılgınlar gibi eğlenen zengin bebeleri seyreden boyacı çocuk gibiyim sen nasılsın
Florya’nın suyunu içse düzelmez mi ?Weghorst gibi tabiri caizse .mcık topçuları ekibimizde istemiyorum. Koduğum gösteriş meraklısı.
Bence gayet iyi olmuş mesela uefa avrupa ligi kupasi da çok saçma, uefa kupasi işte ne uzatıyorsunbüyük değişim
Iyi tamam ozaman oynatsaydi manu bjk iki ayda kicina tekmeyi vurdu benim fikrim net kotu oyuncuNasil yok ya? Weghorts hiçbir zaman da golcü olmadı ama bunlar sayesinde bundesliga da oynadı, manu çok büyük golcü diye almadı takim oyununa katkısından dolayi aldı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rams
Kerem Sixt Zaniolo
Gain Torreira
Medicana Abdülkerim Nelsson Boey
Muslera
Eğer Icardi as forvet olarak alacaksak ya genç bir çocuk alacağız ya da 32-33 yaşlarında B sınıfı bir forvet; Seferovic profilinde.
emre kaplan kulübeye bile girmez üstad
Evet Beyler artik zamani
emre kaplan kulübeye bile girmez üstad
bizde daha iyisi varZaha’yı alalım kudursun kuşlar