Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sene başı şu çocuklardan bu çıkar şu çıkar deniyor sahaya çıkıyorlar 2.lig topçusu çoğu

tintin vardı geçen sene ahlar vahlar havada uçuştu çocuk kgümrğkde bırak oynamayı ilk 18 bile giremedi 😂

vallah arkadaşlar topçu olacak çocuk kendini hemen belli eder 19 20 yaşında hala soru işareti varsa ondan olmaz gs seviyesinde
Mason onu bunu bırak da biran önce yangına başlayalım. Büyük laflar etmemiz lazım. Biz büyük laf edip sonra göt olmadan transfer olmaz

tek bi çocuk var onunda ismini kimse yazmıyor sağ açıkda oynamıştı berk kızıldemirmi ne soyadı
bi o gözüme takıldı
o da belki tek maçlık birşeydi bilemiyorum

jankatda gelecek var
olgun bir yapısıda var

baran saha içinde çok tembel kendini regista sanıyor bu kafa yapısıyla zor işi
bir 8 için tekniği yetersiz 6 için tembel topçu

emin 16 yaşında kendini belli etti şimdi aponun yedeği onun olacağı çok aşikardı olacakda
olacak adam emin gibi olur

Şikeciler 35lik 40lık adamları dolduracaklar kalite eklemek için bu sene de şampiyon olamazlarsa tamamen iflas bayrağını çekerler

Mason onu bunu bırak da biran önce yangına başlayalım. Büyük laflar etmemiz lazım. Biz büyük laf edip sonra göt olmadan transfer olmaz

tam yangın yapacağım kendimi erden başkana mahçup hissediyorum
herifin akılcılığı, iyiliği ve gs sevgisi yangın yapmamı engelliyor yapamıyorum

tek bi çocuk var onunda ismini kimse yazmıyor sağ açıkda oynamıştı berk kızıldemirmi ne soyadı
bi o gözüme takıldı
o da belki tek maçlık birşeydi bilemiyorum

jankatda gelecek var
olgun bir yapısıda var

baran saha içinde çok tembel kendini regista sanıyor bu kafa yapısıyla zor işi
bir 8 için tekniği yetersiz 6 için tembel topçu

emin 16 yaşında kendini belli etti şimdi aponun yedeği onun olacağı çok aşikardı olacakda
olacak adam emin gibi olur
Benim de en begendigim caner dogan olmustu hazirlik maclarinda baya iyidi. Hasan sas havasi almistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt