Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir şey değil 35 milyonu verirse juve alır onun dışında başka kapıya.

bunun savaşını verdik yıllarca beeee

erden başkana bin selam olsun şu salak scout31 tayfayı yok etti

bi nelsonda yanıldık onada can kurban

kimse no name alınmasın demiyor ama no name adama 6-7-8 milyonlar VERİLMEZ hele hele bu futbolcular üzerinden takım kurulmaz

no name alacaksan boey gibi olacak
max 1,5 mil vereceksin ve alternatif gözüyle bakacaksın

Bi Nelsson'da mı yanıldın? Kariyerinde a takımda sadece 13 resmi maçı olan 18 yaşındaki Bruma'ya 13m vermene ve üstüne ayağının kırılması şanssızlığına rağmen hem az da olsa faydalandın hem de biraz kar ederek sattın. Marcao'yu da koyduğun maksimum sınırın üstünde 4m vererek Portekiz liginin sonuncusundan aldın, hem ciddi şekilde faydalandın hem ciddi kar ederek sattın. Telles'e 6m küsur verdin ve bizdeki performansı çok da beğenilmemesine rağmen toplamda kar ederek sattın. Mustafa Muhammed'e 6m'a yakın vermene ve mental açıdan yanlış transfer olduğu ortaya çıkmasına rağmen en azından zarar etmedin. Mathias Ross ve Morutan vb adamlardan zarar mı edicez kar mı edicez onları daha göreceğiz.

No name oyuncularla daha bilindik kendini ispatlamış oyuncuların kadroda dengeli şekilde bulunması ve bu şekilde yarışmacı takım kurulması fikrine katılıyorum ama no name adama 1,5m'dan fazla verilmez sözüne kesinlikle katılmıyorum. İyi scout edersen, iyi araştırırsan hak ettiği parayı hesaplar ona göre verirsin. Bu yerine göre 1-2m olur, yerine göre 10m olur. Tabi bu no name oyuncuları diğer oyuncularla doğru harmanlayıp başarı yakalarsan ve özellikle Avrupa vitrinine çıkarırsan asıl o zaman bu karlarını artırabilirsin.

Kısacası siyah-beyaz gibi tek bir gerçek yok. Doğru planlamada hem altyapının yeri var, hem Boey gibi ucuz no-name'lerin yeri var, hem Nelsson gibi nispeten pahalı no-namelerin yeri var, hem Torreira gibi, Zaniolo gibi bir ihtimal tekrar satabileceğin henüz yaşlanmamış ünlü oyuncuların yeri var, hem de yeri geldi mi doğru seçilmiş 30+ yıldızların yeri var. Ama senin derdin baştan zaten inandığın fikri doğrulayacak argümanları alıp aksini komple dışlamak gibi geliyor bana.

1687990608787.webp

boeyde arsenalde oynamak istiyor ama paraya bu işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt