Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Mısır'dan gelmiş, kimsenin tanımadığı Mustafa Muhammed'in yarım sezon içinde her nasılsa havalara girip "ben Fransa'ya gidicem" diye tutturmasına bak, bir de dünyaca tanınan İtalyanların son wonderkidlerinden birinin yarım sezonda duyduğu aidiyet duygusuna bak... Tersi olması lazım sanki :)

St
Abi bu transfer donemi neden sönük basladi?neden ciddi haber yok
Kimsenin pek bir şey yaptığı yok. Güreş müsabakalarının başlangıcında elenselerle yoklar ya güreşçiler rakiplerini şu aralar o aşamadayız. Yakında tek dalar arkaya geçip 2 puanı alırız.

ligi değil, Avrupayı.
Geçen senelerde stoperleri yerli yapalım ile aynı mantık bu. Tr de kaleye koyabileceğin Uğurcan'dan başka kaleci de yok. Günay denilen kovayı deme sakın bana.
Mevzu lig zaten, o yuzden kerem ve apoyu saydim ya rnş. Piyasada çok iyi diyebilecek yerli kaleciler yok, lakin imkansiz oldugu anlamina da gelmiyor. Hic degilse sıkot transferi yapilabilir Muslera 37 yasinda ve dedigim gibi bu sezon disinda hep +10 mac kacirmis. Sıkıntı yaratabilir ileride...

FzuRlQNWwAMP-GY

Oglum moise keani salmayacak juve.keske gelse.serefsizler fabiano parisiye bile para yetistiremiyor

Bir Mısır'dan gelmiş, kimsenin tanımadığı Mustafa Muhammed'in yarım sezon içinde her nasılsa havalara girip "ben Fransa'ya gidicem" diye tutturmasına bak, bir de dünyaca tanınan İtalyanların son wonderkidlerinden birinin yarım sezonda duyduğu aidiyet duygusuna bak... Tersi olması lazım sanki :)

Üstelik Mustafa o yarım sezon ilk 11 oynamış, Zaniolo ise Rashica gibi star olmayan bir oyuncunun arkasında yedek kalmış olmasına rağmen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt