Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu lig zaten, o yuzden kerem ve apoyu saydim ya rnş. Piyasada çok iyi diyebilecek yerli kaleciler yok, lakin imkansiz oldugu anlamina da gelmiyor. Hic degilse sıkot transferi yapilabilir Muslera 37 yasinda ve dedigim gibi bu sezon disinda hep +10 mac kacirmis. Sıkıntı yaratabilir ileride...
kaleci de alıp, arkasına koymak ile olmuyor. Ya alacaksın ve formayı verip göz yumacaksın o dediğin için ya da iyi kaleci alacaksın.

Marcao, adam gor adam.

Marcao yıllarca kaldı ve hizmet etti. Bir noktadan sonra baştan kariyerini planladığı gibi gitmek istemesi normal. Ha son sene biraz ekstra gitme baskısı kurmuş olabilir, ona kızılabilir ama ona o imkanı da kontrat süresini ve serbest kalma maddesini iyi ayarlayamayarak biraz da biz verdik sanırım. Detayları unuttum biraz ama kapı gibi birkaç yıllık kontratı duruyor olsa o kadar zorlayamazdı.

Marcao yıllarca kaldı ve hizmet etti. Bir noktadan sonra baştan kariyerini planladığı gibi gitmek istemesi normal. Ha son sene biraz ekstra gitme baskısı kurmuş olabilir, ona kızılabilir ama ona o imkanı da kontrat süresini ve serbest kalma maddesini iyi ayarlayamayarak biraz da biz verdik sanırım. Detayları unuttum biraz ama kapı gibi birkaç yıllık kontratı duruyor olsa o kadar zorlayamazdı.
Kampa katılsa en az 2-3 milyon daha kopartırdık, yaptığı şeyi hiç de aklamaya gerek yok. Çok büyük ... yaptı.
Ha sonra çıktı bir yerlerden.

Bu önemli. Okan Buruk eğer Zaniolo'yu bu konuda ikna edebildiyse, yani bu sözler samimiyse ve bu sezon Zaniolo bunu gösterirse... o zaman cidden TD'liğine büyük artı yazar. Sandığımızdan daha ciddi bir TD'lik kariyeri olablir Buruk bu tarz oyuncu ilişkileri konusunda istikrarlı benzer başarılar yakalarsa çünkü artık teknik direktörlüğün en önemli yanı bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt