Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampa katılsa en az 2-3 milyon daha kopartırdık, yaptığı şeyi hiç de aklamaya gerek yok. Çok büyük ... yaptı.
Ha sonra çıktı bir yerlerden.

Aklamak değil ama bunlar yapılamasın diye kontrat açısından elini güçlü tutacaksın ki, oyuncular kampa katılmamak gibi şeyler yapmaya cesaret edemeyecek. Bu risk her zaman var.

Bu ismi yıllar evvel ilk ortaya atan @Sergen Zeren kardeşimizdi. Çok iyi topçuydu ama bu saatten sonra artık soru işareti olabilir.
Gelirse iş yapmama ihtimali yok o adamın. Fransa'da son 3 sezonda 26 gol 18 asist yapmış. Oyuncu profili itibariyle de tam aradığımız adam bana göre. Kaptanlığa kadar yükselmiş zaten. Çok para isterler, en büyük sıkıntısı o olur. O parayı ödedikten sonra daha iyisini bulursun.

Tribun dergi tam cevirmis aciklamalari.boeyi falan ovmus,cok hosuma gitti

Ben bu hesaba artık güvenmiyorum. Son zamanlarda tek yaptığı şey haberlere ''yalan'' yazmaktan ibaret. Bence eskisi gibi bilgi alamıyor artık.
Bu sene trde nevzat dahil kimse zırnık öğrenemiyor transferler hakkında. İş bittiği zaman yine yabancı basından pat diye haberi çıkacak.

Gelirse iş yapmama ihtimali yok o adamın. Fransa'da son 3 sezonda 26 gol 18 asist yapmış. Oyuncu profili itibariyle de tam aradığımız adam bana göre. Kaptanlığa kadar yükselmiş zaten. Çok para isterler, en büyük sıkıntısı o olur. O parayı ödedikten sonra daha iyisini bulursun.
Benim her zaman beğendiğim dikine oynayan pas ve çalım özelliği olan bir isimdi. Ama hatırladığım kadarıyla o dönemlerde ülke dışına çıkmaya sıcak bakmıyordu.

Bu sene trde nevzat dahil kimse zırnık öğrenemiyor transferler hakkında. İş bittiği zaman yine yabancı basından pat diye haberi çıkacak.
Bu sene Haluk daha iyi bence. Sponsorluk mevzularını ilk onlar yazdı.
Iheanacho vs mevzusunu da.
Benim takip ettiğim bir hesap 2 hafta önce filan Weghorst mevzusunu yazmıştı, Okan Hoca çok istiyor diye. Bence net ilgi var.
Zaten seveceği tarzda bir oyuncu. Pivot seviyor. Okaka, Muriç, Guldbransen vs.

Bu sene Haluk daha iyi bence. Sponsorluk mevzularını ilk onlar yazdı.
Iheanacho vs mevzusunu da.
Benim takip ettiğim bir hesap 2 hafta önce filan Weghorst mevzusunu yazmıştı, Okan Hoca çok istiyor diye. Bence net ilgi var.
Zaten seveceği tarzda bir oyuncu. Pivot seviyor. Okaka, Muriç, Guldbransen vs.
Sponsoru öğrenirsin. adam onda fazla saklamaz ama transferleri dursun bile bilmiyordur belki :D.
Okan,Erden,Cenk ve Ayhan haberi vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt