- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
pogbayı bilmemde kean benimde hayalim ama işte anca agustos sonu olurPogba'yı çok seviyor anladığım kadarıyla. O kadar istiyorsa sadece hastane masraflarını karşılayalım, bir sezon takılsınlar İstanbul'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pogbayı bilmemde kean benimde hayalim ama işte anca agustos sonu olurPogba'yı çok seviyor anladığım kadarıyla. O kadar istiyorsa sadece hastane masraflarını karşılayalım, bir sezon takılsınlar İstanbul'da.
İki kafadan kırık güzel olurdu, saha içinde anlaşabileceklerse hepimiz kazanırız. Icardi'nin arkasında Kean'i görmek isterdim. Okan hocanın onu dizginleyebileceğini, mental yönünü güçlendirebileceğini düşünüyorum.kean ile de gs yada juventus'ta oynamak istiyormuş kean de çekebiliriz![]()
Zaniolo: "Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi eleme turu maçlarında fit olmak istiyorum. ''demişBu arada, CL ön elemelerini tek başıma alırım demiş resmen.Hedefleri olan, gözü yükseklerde olan ve bunun için çalışan sporculara, insanlara bayılıyorum. Çalışkan insan bir şekilde kazanır
İki kafadan kırık güzel olurdu, saha içinde anlaşabileceklerse hepimiz kazanırız. Icardi'nin arkasında Kean'i görmek isterdim. Okan hocanın onu dizginleyebileceğini, mental yönünü güçlendirebileceğini düşünüyorum.
dünyada 4-4-2 oynayan mı kaldı yahuAslında şöyle bir 4-4-2 nasıl olurdu acaba
Uğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Zaniolo Torreira Ndombele Kerem
İcardi İhenacho
seneye premier lige gitsin en guzeli.manchester united formasıyla esse gururla izlerim zanioloyu.oralar yakısır35myi yatıran bizimle muhattap olmadan alsın gitsin işte.Yoksa hiç uğraşmaya gerek yok.Cash 35 yatırsınlar direkt , bizde elimizdeki starı verelim hiç uğraşmadan.
seneye premier lige gitsin en guzeli.manchester united formasıyla esse gururla izlerim zanioloyu.oralar yakısır
ben united fanıyım da ondan dedimunited nedir yav yazık günah cocuga, yine depresyona girer
ben united fanıyım da ondan dedim
Bu 4-4-2 değil 2-4-4.Aslında şöyle bir 4-4-2 nasıl olurdu acaba
Uğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Zaniolo Torreira Ndombele Kerem
İcardi İhenacho