Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu arada, CL ön elemelerini tek başıma alırım demiş resmen. 😄 Hedefleri olan, gözü yükseklerde olan ve bunun için çalışan sporculara, insanlara bayılıyorum. Çalışkan insan bir şekilde kazanır

kean ile de gs yada juventus'ta oynamak istiyormuş kean de çekebiliriz :D
İki kafadan kırık güzel olurdu, saha içinde anlaşabileceklerse hepimiz kazanırız. Icardi'nin arkasında Kean'i görmek isterdim. Okan hocanın onu dizginleyebileceğini, mental yönünü güçlendirebileceğini düşünüyorum.

Kimse satilmayacaksa nasil transfer yapacagiz bilmiyorum.
6 Mustafa'dan geldi ama eridi. 16 milyon sponsorlardan gelecek. O paranin da en az 14 milyonu Icardi ve Rasit icin gider. Bence Yunus ve Morutan %100 satilmali. En kotu ihtimalle solbek ve forvet alinmali.

Bu arada, CL ön elemelerini tek başıma alırım demiş resmen. 😄 Hedefleri olan, gözü yükseklerde olan ve bunun için çalışan sporculara, insanlara bayılıyorum. Çalışkan insan bir şekilde kazanır

İki kafadan kırık güzel olurdu, saha içinde anlaşabileceklerse hepimiz kazanırız. Icardi'nin arkasında Kean'i görmek isterdim. Okan hocanın onu dizginleyebileceğini, mental yönünü güçlendirebileceğini düşünüyorum.
Zaniolo: "Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi eleme turu maçlarında fit olmak istiyorum. ''demiş

Aslında şöyle bir 4-4-2 nasıl olurdu acaba

Uğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Zaniolo Torreira Ndombele Kerem
İcardi İhenacho

şimdi biz es kaza fabiano parisiyi alsak solbeke hergun bu la gazetta juventusa yazacak,cunku o da juventus taraftarı.moise keani de alsak aynısını yapacaklar

zaniolonun röportaj süper ama orda 2 tane ayrıntı var,ve ben onları daha önce la gazettada gördüm. manipule ediyo herifler ya bildiğin.işin kitabını yazmıslar bu konuda.2 kısım yalan orda.

keske bizimde böyle medya gücümüz olsa

35myi yatıran bizimle muhattap olmadan alsın gitsin işte.Yoksa hiç uğraşmaya gerek yok.Cash 35 yatırsınlar direkt , bizde elimizdeki starı verelim hiç uğraşmadan.

Zaniolo hiç bi yere gitmez bizle bide cl oynasın 2 sene daha kalır

35myi yatıran bizimle muhattap olmadan alsın gitsin işte.Yoksa hiç uğraşmaya gerek yok.Cash 35 yatırsınlar direkt , bizde elimizdeki starı verelim hiç uğraşmadan.
seneye premier lige gitsin en guzeli.manchester united formasıyla esse gururla izlerim zanioloyu.oralar yakısır

burdan birini almak lazım.parisi zorsa quaglita ve calafioriyi alalım

İtalya sub21'in bu nesli bir sol bek fabrikası oldu:

Quagliata Cremonese
Udogie Tottenham
Cambiaso Juventus
Calafiori Basel

En son satılacak olanın sahibi ve belki de en iyisi olan Fabiano Parisi olması merak konusu.

bu italyanlar bu kadar solbeki nasıl cıkarmıs.parisi juve formasını giydiği an ölürüm ben ya.baselde bile italyan solbek var.biizm scout ekibi nerede

Zaniolo diyorki eyy juventus gel beni al galatasaray ne istiyorsa ver aciklamasi budur ergec agustos eylul zaniolo juventusa gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt