Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.666
- 8.093
- 1.428
Adamın maçlarını izledim neler neler çıkarıyordu ama napsın leş gibi defansı var takımın tabi yer o kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Krali getirme iht var mı ustat
35 i yatırdıklarında oyuncuyu ikna ederlerse bizim söz hakkımız olmuyor ki oyuncuyu da ederler gider.Ben 35M € peşin yatırılsa da Zaniolo'nun verilmemesinden yanayım. Kırk yılda bir transfer şansıyla bu potansiyelde yıldızı, normal şartlarda en az 50M € gereken bir adamı getiriyorsun. Bu adamın 1 sezon daha özellikle UCL sezonunda kalması şart oğlu şart.
Hem katkı sunarsa daha da fazlasına satabilirsin, hemde kulüp UCL de başarı sağladığında tüm dünyaya reklamın olmuş olacak. Gelecek yıllarda bu tarz oyuncular buraya gelmeye daha olumlu bakacak ve sıçrama tahtası olarak görecek. Burdan alacağın ivmeyi düşündüğümüzde "evet ihtiyacımız olsa bile" ne 35 Milyonu be kardeşim kal bir sezon daha demek gerekiyor.
Timur'un yaptırdığı karakter analizini geçemezdi MMBir Mısır'dan gelmiş, kimsenin tanımadığı Mustafa Muhammed'in yarım sezon içinde her nasılsa havalara girip "ben Fransa'ya gidicem" diye tutturmasına bak, bir de dünyaca tanınan İtalyanların son wonderkidlerinden birinin yarım sezonda duyduğu aidiyet duygusuna bak... Tersi olması lazım sanki![]()
Ben 35M € peşin yatırılsa da Zaniolo'nun verilmemesinden yanayım. Kırk yılda bir transfer şansıyla bu potansiyelde yıldızı, normal şartlarda en az 50M € gereken bir adamı getiriyorsun. Bu adamın 1 sezon daha özellikle UCL sezonunda kalması şart oğlu şart.
Hem katkı sunarsa daha da fazlasına satabilirsin, hemde kulüp UCL de başarı sağladığında tüm dünyaya reklamın olmuş olacak. Gelecek yıllarda bu tarz oyuncular buraya gelmeye daha olumlu bakacak ve sıçrama tahtası olarak görecek. Burdan alacağın ivmeyi düşündüğümüzde "evet ihtiyacımız olsa bile" ne 35 Milyonu be kardeşim kal bir sezon daha demek gerekiyor.
Yusuf ilk 11 için yerli sayılması ile aslında önemli bir konuma geldi. Eğer kampta iyi performans gösterir ise lig için kesinlikle bize büyük kolaylık olacaktır. Böylelikle Kerem-Abdülkerim-Yusuf üçlüsü ile yabancı kısıtlamasına takılmadan devam edebiliriz.
Nando-Sacha-Victor-Abdülkerim-*Angelino-Lucas-*Leandro-Kerem-Yusuf-Nicolo-*Mauro
Avrupa maçlarında ise Dries ile Yusuf/Transfer rotasyon olarak değerlendirilebilir. Hem Dries böyle daha verimli olacaktır diye düşünüyorum zira 36 yaşında bir futbolcu.
*Transfer edilmesi muhtemel isimler
Eğer sol bek yabancı olur ise ki görünen öyle olacağı yönünde, lig için çok zorlanacağız anlaşılan. Yabancı kısıtlaması ile karşı karşıya kalmak sıkıcı bir durum maalesef :crushed: Okan hocama başarılar, zor olacak kadro mühendisliği yine, ama hocama güveniyorumKamp ile hallolacak gibi görünmüyor Yusuf'un durumu. 1 yıl kiralayıp kendini geliştirmesini umut etmek gerek. Kazımcan, Barış, Berkan, Yunus 3. yerli için Yusuftan öndeler
Yok fbye fazla sapliyamadimZaniolo diyorki eyy juventus gel beni al galatasaray ne istiyorsa ver aciklamasi budur ergec agustos eylul zaniolo juventusa gider