Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan medyası kendini de paralasa Zaniolo nun değeri normal şartlarda 35 den bile fazladır o yüzden onu almak isteyen takım 35 çıkış maddesini verirse alır bizim yönetim iyi biliyor ki ellerinde en değerli para edecek oyuncu Zaniolo zaten bu yüzden fırsat transferi olarak alındı.Tottenham da Zaniolo yu Nellsonu istiyorsa ki ikiside uluslararası oyuncular 23-24 yaşlarında Danimarka milli takım defansiyla İtalya milli takım oyuncusu 35 verip üstüne Sessegnon gibi oyuncuları veriyorsa olur yoksa gidip Lucas Moura gibi son kontrat oyuncu verecekse olmaz o iş.

Sasha Boey Nellson Zaniolo Kerem Aktürkoglu Lucas Torreira gibi degerler var elimizde bu tarz oyuncu grubunu artırmamız lazım.Yusuf Demir Yunus Akgün Olimpiu Morutan da daha henüz değerini bulamamış oyuncular beklentiler var.Bu oyuncuları satsak da satmasak da bu tarz transfer devam etmeli yanlarına İcardi gibi dünya çapında oyuncular dahil edilmeli.

Şu ana kadar fenerin yaptığı transferler takımlarına çok büyük katkı sağlamaz gözüküyor asıl tehlike Trabzon gibi orsic ve olursa petkovic iyi isimler katkı alırlar. Ben Erden Timur’a güveniyorum

Muslera ve Mertens'ten sonra takımın en yaşlı oyucusu 92li Oliveira. Türkiye' nin yaşlı topçular ülkesi olduğu algısını kırmaya çalışırken Dzeko ve Perisic'leri getiriyor birileri.

bilemem ama Zaniolo 23 yasinda italya milli takim oyuncusu ve 4x4 topcu (fizik, hiz, teknik, sut, zeka vs.) üstelik gelisime de acik, potansiyeli en az 50 milyon

parayi versinler biz kendimiz aliriz istedigimiz topcuyu
Potansiyeli elbet cok yuksek de 4x4luk topcu falan degil su an, takim oyununda cok zayif

Topu ayagina aldiginda sadece kaleye sut atmayi dusunuyor, asist ozelligini de gelistirmesi lazim

Nevzat üfürmelere doyamıyor.dybalanin serbest kalma maddesinden de bihaberdi. Nelson ve zanilolonun ikisinin de serbest kalma maddesi var.totenham kulusevskiyi yeni aldi ayrica,o kanatta perisicte var.salla da dogru salla.

Şu ana kadar fenerin yaptığı transferler takımlarına çok büyük katkı sağlamaz gözüküyor asıl tehlike Trabzon gibi orsic ve olursa petkovic iyi isimler katkı alırlar. Ben Erden Timur’a güveniyorum

Hocam 3. 4. Lük için yarışırlar abartacak bir şey yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt