- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
kekolgilizlerin yaptigi algiya bak terorirst degillermis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bomboş bi sıralamausa futboluna laf atanlar tc nerde goremedim de gosterebilirler mi
usa futboluna laf atanlar tc nerde goremedim de gosterebilirler mi
Performans göstermeden futbolcuyu satamazsın. Ya da menejerine iyi ücret ödemen lazım .25 yasında kiralayıp kendini mi geliştirecek. Elden çıkarmak lazım
Arda’nın Baba mı Rabiot’un Annesi mi
ABD’nin yendiği en iyi takım Meksika son 50 maçtır falan. Honduras, Panama, Jamaika yenmekle sıra kasmışlar.
Burası memleket övme yeri değil, uza Amerikan forumlarına.
aynen renktas sanrm gecenlerde faroe adalaryla ayni klasmanda olan sa suriye idiABD’nin yendiği en iyi takım Meksika son 50 maçtır falan. Honduras, Panama, Jamaika yenmekle sıra kasmışlar.
Burası memleket övme yeri değil, uza Amerikan forumlarına.
Türkiye ile niye kıyaslıyorsunki, iyi olsa içerden oyuncu alırız zaten, yurtdışına gideni geri getiremiyorsun kolay kolay burada.aynen renktas sanrm gecenlerde faroe adalaryla ayni klasmanda olan sa suriye idi
Benim lafı soktuğum kişi kendini bilir.Kero adminde yaşlandı baksanıza etiket yapmadan ortaya konuşuyor
#younggenerationforgsc
Ön elemeler için faydalı olabilir
Performans göstermeden futbolcuyu satamazsın. Ya da menejerine iyi ücret ödemen lazım .
Samsunspor istiyormuş. DilencisporMiçöyü isteyen varsa 2ye bırakırım derhal
Adamlar futbola futbol demiyor bileusa futboluna laf atanlar tc nerde goremedim de gosterebilirler mi