- 23 Ocak 2019
- 25.494
- 33.169
- 2.273
Kaç para Lazio?Biz alırsak seneye hem Lazio hem de Sevilla talip olacak ve bizden alacak. O yüzden hiç almayalım yoksa üzülürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç para Lazio?Biz alırsak seneye hem Lazio hem de Sevilla talip olacak ve bizden alacak. O yüzden hiç almayalım yoksa üzülürüz
İsim soyisim tanıdık geldi forumda böyle biri vardı galiba
evet yusuf kara diye bi herif vardıİsim soyisim tanıdık geldi forumda böyle biri vardı galiba
Ucmaga gitti sanırımevet yusuf kara diye bi herif vardı
Ucmaga gitti sanırım
nerde bu hıyarevet yusuf kara diye bi herif vardı
herşeyi bırakıp bi dag evine yerlesmis köpegiylen öyle duydumnerde bu hıyar
Doğru kaldığında uzatmalıyızboey milli takımda oynasaydı kesin giderdi
bence kalacak ama sözleşmesini uzatamazsak seneye kelepir fiyata gidebilir
avrupalılar boeyin gerçek potansiyelini clde görecek
Ben rashica kanat zanilo 10 olsun diyorumRashica için 4-5 m bonservis yeterli, hoca ille alınsın diyorsa 6 olsun hadi. Zaniolo sağda oynadığı vakit, büyük ihtimalle 4-3-3 e dönüleceğini tahmin ediyorum ve o durumda sağ ve sol kanat-forvet alternatifi olarak da 'düz' kalacaktır kendisi. Zaniolo giderse, kalması daha elzem hale gelir. Oyun dsiplini ve özverili gayreti nedeniyle sevdiğim bir futbolcumuz...
tamamBen rashica kanat zanilo 10 olsun diyorum
Doğru kaldığında uzatmalıyız
nerde bu hıyar
Ben rashica kanat zanilo 10 olsun diyorum
SA Ali Yiğit
ula desene ali yiğit olduğunu bende diyorum okan hocaya salladığımda bu herif niye hemen dibimde bitiyor meğer babanmış
kusura bakma yani bizim ki totemdi
Leipzig Feyenoordun sag bekini alacakmis. Feyenoord taraftari 25-30 arasi bekliyor. Bizim Boeyi niye istemiyor bu plastik pustlar.