Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nico kolpının teki yau.

torriera kalır, adam ilk kampa gelenlerden. 3 gün geç gelse kimse bir şey demezdi.

parades gelirse, orta saha torr-para olur. icardi için de bayağı iyi olur.

Şimdi biz nelssonun daha yıllarca sözleşmesi varken zam yapıp opsiyonu 25ten 20ye çekip sozlesmesini mi uzattık

Hangi mantikla
O ara sevilla teklifi vardı satmamıştık, Nelsson da gitmek isteyince, zam yapıp sene sonu 20’ye gidersin demişiz.. Sevilla 13 falan vermişti sanırım. Finansal olarak mantıklı durmuyor ama futbolda böyle şeyler var

"Ayrıca haberde, İstanbul'da yaşama fikrinin ve gelecekte Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin Zaha'ya cazip gelmesi sebebiyle Fenerbahçe ihtimaline sıcak bakabileceğine yer verildi."

Beynim error verdi 🤯

Torreira kalsa da gitse de Paredes tam bu takıma lazım olan adamdır. Hep diyorum, 4-2-3-1 dizilişinde orta ikilinin öncelikle DM özellikli olması lazım ve Paredes, 6 için çok iyi kesici olduğu kadar, pas kalitesi bakımından da benim diyen 8-10 numaraların çoğundan daha iyi bir oyuncu...

Okan Hoca, Torreira' yı bir tık önde konuşlandırıp, dripling ve önde baskı özelliklerinden faydalanmak istediğini söylemiş olmasına rağmen hala çatlak ses çıkaranları anlayamıyorum...

Haberlere göre gayet de uygun maliyetle Paredes' in transferi an meselesi ve burun kıvıranlar var ha?!..Aniden top 10 kulüpten biri olduk da benim mi haberim yok acaba?!..
Torrieranin en iyi özeliği 3.bolgede yapabildiği top kapmalari ile takımı bir anda gol posizyonunda bulabiliriz.

Ulan önce şu elemeleri gecseydik. Nelson kesin gitti mi şimdi. Torreira parades 2 lisi bozulmamali

Ne özelliği var bu çocuğun bi türlü çözemedim. Büyük takım beki hayatta olamaz, boeyden sonra eşek gibi gelir gözümüze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt