Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferinin bu kadar uygun maliyetle mümkün olduğuna inanamıyorum ama Paredes' i alamaz ve hele de orta saha için saçma sapan birini getirirsek çok üzülürüm...

Parades icardi bunlar temmuz sonu agustos ortasindan once bitmez bitecek olsada oyuncular tatil icin imzalamazlar

Ilk transfer forvet olur gerisi yalan

@Okan Özkan
ciddili soru?

rachica mı, zaniolo mu?

futbolcu olarak tabi ki 100 kere zaniolo tartışmam bile bende ki tek soru işareti biraz şekerli bir arkadaş arada kafa gidip geliyor gibi birazda egolu pek takım topçusu değil gibi gtü biraz fazla kaldırmışlar gibi

rashica ise faydalı bir futbolcu gs seviyesinde kanat rotasyonunda muhakkak olmalı egosuz naif pozitif çalışkan takım topçusu

ama sorun futbolculuksa kesinlikle zaniolo
mbappenin bi alt versiyonu

futbolcu olarak tabi ki 100 kere zaniolo tartışmam bile bende ki tek soru işareti biraz şekerli bir arkadaş arada kafa gidip geliyor gibi birazda egolu pek takım topçusu değil gibi gtü biraz fazla kaldırmışlar gibi

rashica ise faydalı bir futbolcu gs seviyesinde kanat rotasyonunda muhakkak olmalı egosuz naif pozitif çalışkan takım topçusu

ama sorun futbolculuksa kesinlikle zaniolo
mbappenin bi alt versiyonu
katılıyorum.

bence bu noktada mantıklı olanı yapmak zorundayız.

transfer için ilk kaynak MM'den geldi yaklaşık 6 m eur.

diğer kaynak yaratabilecek oyuncular:

nelsson
boey
zaniolo
torriera

*bunlardan torriera kalır.

*nelsson açık şekilde gitmek istiyor.

*boey de gitmek istediğini söyledi. (ki bence de gitsin. bir anda 0'dan 100'e çıktı. her an taklaya gelebilir luyindama gibi. one season wonder olabilir yani).

*zaniolo da ederimi verirseniz giderim, yoksa kalırım noprobs diyor.

bence bu üç oyuncuyu satıp, mm'den gelen para da dahil olmak üzere yaklaşık 60-65 m eur kaynak yaratabiliriz.

sanki z'olo bir sene daha kalıp, hele ki o sezon başarısız geçerse, şu anki hype'ını kaybeder ve daha düşük bedelle ayrılır gibi geliyor.

normalde her oyuncunun ederini bulduğunda satılması taraftarıyım fakat boey ve nelsson'un aynı anda satıldığı bir senaryoda, yabancı sol bekin de eklemlenmesi ile, savunma 4lüsünün 3'ü değişecek. hatta orta sahada torriera'nın partneri de değişecek görünüşe göre.

yeni hattın, birbirleri ve kaleci ile uyum sağlaması bir süreç. e bu oyuncular hemen de gelmeyeceğine göre...

27 temmuz-2 eylül arası ölüm kalım maçları oynayacağımız göz önüne gelirse, ki beni en çok bu korkutuyor.

allah korusun bir cl elenmesi, fb'ye super kupa kaybı ve lige 1b 1m ile başlanması falan bütün sezonu öldürür bir anda.

Paredes çok mutlu eder şahsen beni. Umarım olur ama zor bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Nelsonun gitmesine üzülürüm ama illa gidicem diyorsa gitsin marcaoyuda örnek aldın kendine giderken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt