Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psikolojik sorunlari oldugu soyleniyor. Mbappe ye sen Messinin sol testisi bile olamazsin demis. Calismalarda mbappeye hep sert girermis. Mbappe paredes i takimda gormek istemedigini bir cok kez dile getirmis.
Psg başkanına sövse psg'de kalma ihtimali varda mbappe ile arası iyi değilse psg de kalma ihtimali hiç yok

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ideal bir düzende, boey ve nelsson'u bir sene daha elde tutup, zaniolo'yu satıp, diğer irili ufaklı satışlar ile bir 30-35 m eur kaynak yaratıp, oos + sol bek + parades-icardi-rachica'yı en kısa sürede bitirmek en mantıklı seçim olurdu sanırım.

Anladığım kadarıyla;

Çok sevdiğim Nelsson, bağlasan durmaz moduna bürünmüş halde; 20 yi getirip gitmesi an meselesi. Kalsa da verimli olamayacağı hesabıyla, katkıları için çokça teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor...

Boey için somut ve ciddi bir teklif olduğu şüpheli. Gitmek için can atacağı bir teklif alırsa onu da tutamayız ama elbette kabul edilebilir bir bonservis getirisiyle...Keşke can-ı gönülden kalmayı kabul etse de bizde devam etse. Son üç aylık performansıyla, yerinin doldurulmasını mümkün görmüyorum. Mert Müldür filan hikaye...

Zaniolo' ya; niyet, mental yeterlilik ve dsiplin bakımından hala güvenemiyorum. Her şeyin neredeyse güllük gülistanlık olduğu bir ortama geldiği için biraz görmezden gelinen bariz defoları, işler biraz kötü giderse fazlasıyla ön plana çıkacaktır. Hele bahsedilen 25-30 luk teklifler gerçek ise değerlendirilmesinden yanayım. Bizim çapımızda kulüpler için alınmaması gereken bir risk...

Torreira konusunda sıkıntı yok sanırım. İyi teklif gelir; kendisi gitmek ister, yönetim ve hoca da onay verirse gider. Kalırsa da bıraktığı yerden devam eder gibi 'canavar'...

Anladığım kadarıyla;

Çok sevdiğim Nelsson, bağlasan durmaz moduna bürünmüş halde; 20 yi getirip gitmesi an meselesi. Kalsa da verimli olamayacağı hesabıyla, katkıları için çokça teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor...

Boey için somut ve ciddi bir teklif olduğu şüpheli. Gitmek için can atacağı bir teklif alırsa onu da tutamayız ama elbette kabul edilebilir bir bonservis getirisiyle...Keşke can-ı gönülden kalmayı kabul etse de bizde devam etse. Son üç aylık performansıyla, yerinin doldurulmasını mümkün görmüyorum. Mert Müldür filan hikaye...

Zaniolo' ya; niyet, mental yeterlilik ve dsiplin bakımından hala güvenemiyorum. Her şeyin neredeyse güllük gülistanlık olduğu bir ortama geldiği için biraz görmezden gelinen bariz defoları, işler biraz kötü giderse fazlasıyla ön plana çıkacaktır. Hele bahsedilen 25-30 luk teklifler gerçek ise değerlendirilmesinden yanayım. Bizim çapımızda kulüpler için alınmaması gereken bir risk...

Torreira konusunda sıkıntı yok sanırım. İyi teklif gelir; kendisi gitmek ister, yönetim ve hoca da onay verirse gider. Kalırsa da bıraktığı yerden devam eder gibi 'canavar'...
boey ve torriera kalırsa, yapılacak transferler için zaniolo+nelsson, mm ve diğer ufak satışlardan gelecek paralar hayli yeter sanırım.

20 temmuz gazete başlıklari

-GS transferde acele edip hata yapmak istemiyor
-Ukrayna Ligi'nde oynayanan Xe Gsnin ilgisi olduğu öğrenildi. Geniş listede yer alan bir isim öncelik değil
-Gs tok satıcıyı oynuyor boey Nelsson için gelen teklifleri reddediyor
-icardiye verilen sürenin dolması bekleniyor. Yıldız oyuncunun kararına göre santrafor planı değişebilir

Parades icardi bunlar temmuz sonu agustos ortasindan once bitmez bitecek olsada oyuncular tatil icin imzalamazlar

Ilk transfer forvet olur gerisi yalan
Katiliyorum. Bizim millette duygusallikla gelen abarti ve ayni oranda hayal kirikligi yasamak gelenektir. Tatil, profesyonel islerinden once geliyor maalesef. Gecen sene lig vardi sadece. Bu siritmadi ama daha rekabetci avrupa ortaminda siritacak bu durum. Baska caremizde yok cunku disiplinin de ekonominden bagimsiz degil. Bu adamlar bu yuzden de geliyor.

viktor fisher futbolu bırakmış, 1-2 sene evvel fb ilgileniyordu :)))))

Günaydin. Allahin selami rahmeti ve bereketi uzerimize olsun hayirli cumalar

Torreyra anca 20m teklif gelirse gider altina birakamayiz

Paredes gelirse 6ya gecer torreyra biraz daha önde oynar, gayet de iyi oynarlar beraber orasini da gecelim

Degerini bulan herkes de satilir, artik birakalim o giderse yanariz bu giderse yanariz olayini

Torreyra 20
Boey 20
Nelsson 25 olayi 20ye dustuyse oda 20
Zanyolo 30+

Bu teklifler gelirse elveda deriz

20 temmuz gazete başlıklari

-GS transferde acele edip hata yapmak istemiyor
-Ukrayna Ligi'nde oynayanan Xe Gsnin ilgisi olduğu öğrenildi. Geniş listede yer alan bir isim öncelik değil
-Gs tok satıcıyı oynuyor boey Nelsson için gelen teklifleri reddediyor
-icardiye verilen sürenin dolması bekleniyor. Yıldız oyuncunun kararına göre santrafor planı değişebilir
Içini dışını biliyoruz biz bu Gsnin ya

332005.jpg

bu arkadaşın adı geçmiyor hiç ne türki külpleriyle nede avrupada bir takımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt