Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come to ziyech.
Yıllık ücret yok.

Ligde oynadığı her 90 dakikada bir 50.000 Euro.
Avrupada oynadığı her 90 dakikada bir 100.000 Euro
Ligde ve Avrupa'da toplam 3600 dakikaya ulaştığında 1.000.000 €

Dakika 1 maçta değil , maçlarda oynadığı süreler toplana toplana.
?

Paredes artik kesin gibi. Torreira da gitse oliveira da gitse fazla zarar vermez artik. Satislar icin de baya elimiz güclendi.

Boey kalip, Nelsson gidecek gibi 1 his var icimde. Belki Icardi seviyesinde sürpriz stoper gelir.

Come to ziyech.
Yıllık ücret yok.

Bir şey anladıysam arap olayım

Paredes için ben kampa yetişebileceği konusunda tereddütlüyüm açıkçası. Tabi umarım kamp için iyi isimleri transfer edebiliriz ama yine de iyi isimler maalesef ekonomik gerekçeler kanyaklı olarak süreç istiyor.

Oyuncu satışı yapmamız gerekiyor tabiki fakat çok fazla as oyuncuyu gönderip yeni kadro kurmak büyük risk özellikle olası Nelson ve boey satislarinda planımız hazırdır umarım 1 ay oyuncu ararsak başımız çok agrir

Play-Off turuna kadar belki nispeten kadro kalitesi olarak seviyeminiz altında rakipler olacak, ancak Play-Off turu için bunu söylemek biraz zor olacak sanırım ağabey. CL için elbette yüksek beklentide olmak anlam ifade etmez ama en azından grup seviyesine kalabildiğimiz vakit çok ciddi bir gelir elde ediyoruz. Bu öncelik olmalı diye düşünüyorum, mevcut ekonomik durumda can suyu olacaktır bence Galatasaray'ımıza ağabey
Antep dışında iyi takım yok bence, tek riskli takım o.

Tabii büyüklük ve bütçe anlamında konuşuyorum, iyi bir sistem takımı çıkabilir aralarından.

Come to ziyech.
Yıllık ücret yok.

İstemez. Kuzey Afrikalı oyunculardan ağzımız yandı.

Antep dışında iyi takım yok bence, tek riskli takım o.

Tabii büyüklük ve bütçe anlamında, iyi bir sistem takımı çıkabilir aralarından.
Tedirginliğim biraz da bu yüzden aslında. Kadro olarak eksik gireceğimiz bir Play-Off eşleşmesi belki biraz hırpalayıcı olabilir. Umarım en lehimize olan durum gerçekleşir diyelim🙏

1688111709052.webp

Ebedi dostumuzun Zaha transferi kendilerini şampiyonluk yarışında 10 adım öne geçirmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt