Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergün bir işe yaradıgı yok ona görev verilmeli fenerin talip oldugu oyunculara çöp bile olsa teklif yapmalı ve medyayada sızdırmalı fiyatı yükseltebildigi kadar yükseltsin
koç çıldırsın dursun etik metik diye diye

İstanbul'a gelen Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Fenerbahçe’ye resmi teklifini yaptı. [BarçaTimes]

Bonservis ücretinin bir kısmı bu yıl, kalan büyük kısmı ise gelecek yıl ödenecek.

Arda Güler, bir yıl daha Fenerbahçe'de forma giyecek.

Yetişkin bir Paredes günde en az üç defa Galatasarayla anlaşıp sonra anlaşmayı bozabiliyor.

Başkanın anlaşmaya yakınız dediği adamlardan biri tielemanstı yüksek ihtimal, o olmayınca kimse gelmedi

Kamada cicaldaunun dribling yapabilen versiyonu gibi.Hücumda ince işler yapsın diye alınırsa hayal kırıklığı oluşturabilir ama geçen sene Okan hocanın Mertensi kullandığı gibi bağlantı sağlasın,hücum presine katılsın vs istenirse tam o role uygun bi adam.Torreira-Parades-Kamada orta sahası yaratıcılık olarak bi tık eksik kalabilir diye düşünüyorum.

Kamada cicaldaunun dribling yapabilen versiyonu gibi.Hücumda ince işler yapsın diye alınırsa hayal kırıklığı oluşturabilir ama geçen sene Okan hocanın Mertensi kullandığı gibi bağlantı sağlasın,hücum presine katılsın vs istenirse tam o role uygun bi adam.Torreira-Parades-Kamada orta sahası yaratıcılık olarak bi tık eksik kalabilir diye düşünüyorum.
Bence yanlışın var kamada epey skorer bir herif. Driplingi hızı oyun görüşü çok iyi ceza sahasına bol bol girer skor yapar.

Bence yanlışın var kamada epey skorer bir herif. Driplingi hızı oyun görüşü çok iyi ceza sahasına bol bol girer skor yapar.

Cicaldau da skor yapıyor knk ama üreticiliğinin zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.Şutları final pasları vs çok çok iyi değil Kamadanın.Takımın ana oyun kurucusu olarak oynatırsan yetersiz gelebilir.

Ben Keramettin TANRIVERDİ adlı adminden şikayetçiyim.
Her kafası estiğinde Kayalar ailesini banlıyor. 24 banım var 3'ü küfürden gerisi Keramettin adlı adminden.

Eğer bu faşizan tavır, despotik ortam devam edecekse
haklı meşru müdafaa'yı uygulamak durumunda kalacağım.

Faşizan Kaleler Yıkılsın
Keramettin TANRIVERDİ Asılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt