- 23 Ocak 2019
- 25.562
- 33.254
- 2.273
Bizim ligin stoperlerini sırtına alıp kaleye girer. Kazmadan kastınız buysa, evetAntonio kazma değil miydi? Ben mi karıştırıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ligin stoperlerini sırtına alıp kaleye girer. Kazmadan kastınız buysa, evetAntonio kazma değil miydi? Ben mi karıştırıyorum
tavares arsenalde kamak istiyomuş.zaha da buraya düşmez.palace tesislerinde antenmana cıkıyo.en kötü lazioya imza atacak ya da newcastle.Yalniz Tavares, Aribo, Zaha gelirse acayip fizikli takim olacagiz..daha Zaniolo ve Boey de var.
Öyle de dandik kaynak. Tier 49 falandırBu arkadaş önceden paylaşılıyordu zaten yasaklı kaynak değildi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamam öküz gibi güçlü ama kazma benim hatırladığım son vuruşlarda33 yaşında, yaşı biraz ileri ama kısa tabirle bu ligde kendisi ile birebir bogusacak bir stoper yok, premier lig stoperlerini bile çiğ çiğ yiyiyordu herif
Sen birşeyler biliyor gibisin.Lamela 10 numarada is yapar mi?
Öyle de dandik kaynak. Tier 49 falandır
tamam öküz gibi güçlü ama kazma benim hatırladığım son vuruşlarda
Arena da o adamı düşünemiyorum bayilta bayilta gider ...saint maximin benim yıllardır hayalim ama bonservisi fazladır
Adama Traore Rashica yerine gelseydi şampiyon olabilir mıydık acaba arkasından çok aglanmisti