Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica olmasa sampiyon olurmuyduk bilmiyorum. Olsak bile bu kdr rahat olmazdı.

Herifin butun ozellikleri standart uzeri. Sadece savunması var demek cok komik.

kuruluşları kraliçe değil mi?
i%CC%87lber-ortayli.gif

Traoreyi arkaya kaçırıp ceza sahası önünde oluşturacağı kocaman yarıkla Mertens, Kerem, Olivieraya istatistik kadardık hatta Yunus bile yedekten gelip kısa süre bularak çift hanelere çıkardı.
Çok acayip bir oyuncu. Tutsan tutulmuyor durdursan durdurulmuyor. UEFA elemesinde kapalı oynayıp Pva-Marcao-Kerem-Berkan ile savunuyorduk herifi. Az açık oynasak dünyanın kaç bucak olduğunu izlerdik. Yada şöyle söyleyeyim kendini gösterip gitmek isteyen Marcao yerine Samet, Serdar, Tayyip gibi heriflerle karşılasak tur bindirerek içlerinden geçerdi.
Kendi başına bıraktığında intihar etmek ile eşdeğer.
Bal gibi de olurduk. Yok defansı çok iyiymiş vs geçin bunları. Biraz vasat oynasa Anadolu topçusuna dönen birisi Rashica.
Hücum bölgesinde olmasa şampiyon olamazdık diyeceğim kişi Icardi'den sonra kesinlikle Mertens'dir her ne kadar çok fazla defansif zaaf oluştursa da. Topun 3. bölgede kalmasını sağlayan kişiydi.

Takım defansına katkısı argümanı en azından bu sene için geçerli olamaz çünkü Boey defansif olarak kimle oynarsa oynasın tek başına zaten feci bir üstünlük kurmuştu. Rashica'ya gereksiz rol çıkartmak komik oluyor burada.

Traore bu ligin bagı olabilecek bir oyuncu. İstediğiniz kadar beyinsiz vs diyin. Valencia'nın bile yaptıkları ortadayken Traore neler yapardı acaba onu hayal gücüne bırakıyorum.

1- Traore gibi bir kanada sahip olman demen rakip bekin birinin komple hücumu unutması demek. Onyekuru döneminde bunu çokça görüyorduk. Korkularından çıkamıyorlardı ileriye.
2- 1-0 veya 2-0'ı yakaladıktan sonra arkadaki boşlukları feci değerlendirebilecek bir adam. Bunu da Onyekuru çok iyi yapıyordu. Bu sene çoğu zaman bu mevzuyu değerlendiremedik.
3- O fizik ve hızla bu ligdeki bütün stoperleri ve savunma oyuncularını eleğe çevirir. Ya penaltı aldırır ya da hata yaptırır. Bu sene Valencia yüzünden rakip stoperler topa dokunmaya korkar olmuştu.

İcardi kankasini getirttiği ne göre bı zahmet nazlanmasin artık gelsin kendiside

Bal gibi de olurduk. Yok defansı çok iyiymiş vs geçin bunları. Biraz vasat oynasa Anadolu topçusuna dönen birisi Rashica.
Hücum bölgesinde olmasa şampiyon olamazdık diyeceğim kişi Icardi'den sonra kesinlikle Mertens'dir her ne kadar çok fazla defansif zaaf oluştursa da. Topun 3. bölgede kalmasını sağlayan kişiydi.

Takım defansına katkısı argümanı en azından bu sene için geçerli olamaz çünkü Boey defansif olarak kimle oynarsa oynasın tek başına zaten feci bir üstünlük kurmuştu. Rashica'ya gereksiz rol çıkartmak komik oluyor burada.

Traore bu ligin bagı olabilecek bir oyuncu. İstediğiniz kadar beyinsiz vs diyin. Valencia'nın bile yaptıkları ortadayken Traore neler yapardı acaba onu hayal gücüne bırakıyorum.

1- Traore gibi bir kanada sahip olman demen rakip bekin birinin komple hücumu unutması demek. Onyekuru döneminde bunu çokça görüyorduk. Korkularından çıkamıyorlardı ileriye.
2- 1-0 veya 2-0'ı yakaladıktan sonra arkadaki boşlukları feci değerlendirebilecek bir adam. Bunu da Onyekuru çok iyi yapıyordu. Bu sene çoğu zaman bu mevzuyu değerlendiremedik.
3- O fizik ve hızla bu ligdeki bütün stoperleri ve savunma oyuncularını eleğe çevirir. Ya penaltı aldırır ya da hata yaptırır. Bu sene Valencia yüzünden rakip stoperler topa dokunmaya korkar olmuştu.

Yahu bizzat gözümle bu sezon sürüyle pozisyonda bekinin kademesine girip tehlikeli pozisyon kestiğini gördüm Rashica’nın. Beğenmeyebilirsiniz eyvallah da adamın yaptıklarını inkar etmeyin bari. Boey birebirde defansif üstünlük kuruyor da önde yakalandığında ne oluyor?

Traore’ye gelince ben şahsen iqsu düşük tek bir adam dahi istemiyorum takımda istediği kadar atlet olsun yetenekli olsun. Kralı geldi derbi deplasmanında rakip sol beke yumruk attı misal. Uzak olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt