Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğunlukla 4-3-3 oynarız zaten ikisi de sahada olur. 70’ten sonra da Mertens girer oli yerine.
Oliviera kesilecek bir sistemde kamada gibi bir herif alınmalı.
Bu transferle biz as takım için transferi yarılamış oluruz muht.
Giden olmasa bir tane bek gelir sonrası zaten yedek. 5li değişikliğin olduğu yerde de alınacak yedekler daha önemli konuma geliyor. Mentalite olarak bay, zaniolo tipi oyuncular düşünülürse eğer dayak ata ata sezonu bitiririz.
Mata gibi bitik herifler oynatmak için gelmesin yeter

Güzel işler olacak inanıyorum.
Okan hoca onde 2 adamla oynuyor

Perades torreira sergio lig icin asiri defansif olur zaten gerek de yok zaten boyle bir 3luye

Rashica defansa fevkalade yardım etmesinin yanı sıra 26 maçta 4 gol 7 asistle hücuma da gayet iyi katkıda bulundu. Böyle iki yönü de kuvvetli, faydalı bir oyuncu çok zor bulunur. O yüzden transferi önemli.

Açıkçası sürekli yabancı oyuncu haberleri çıkması bence can sıkıcı kaliteli yerli kadromuz fazlasıyla dar iken hala yabancı arıyoruz,yerli konusunda eli en zayıf takım biziz sanki kısıtlama yokmuş gibi hareket ediyoruz

Yaw aptal Gaston

Once kuluple anlasip, sonra oyuncuyla oturursun, kulup haber olmadan oyuncuyla oturmak yasak.

Rasicha alinmali ama bir kanat daha alinamli hem sagda hem solda oynayabilecek kereme birsey olsa baris veya yunusa kaliyoruz zaniolo gidecegini tahmin ederek soyluyorum

Bamba şuan boşta değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt