Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlat bilelim o zaman ayran budalası gibi sıratacağına
Ac oku arkadas millete laf atmadan once ufak bir google aramasi yapsan olay cozulecek. Icislerinde bagimsiz bir ulke haline getiren bu babayigitlermis

GRIFFITH_KINGSTON_BARTON___INGLIS_CLARKE_-_2.jpg

WW II zamani da disislerinde bagimsiz olmuslar. Tabii devlet basi hala Britanya tahti resmi olarak, Kanada'da oldugu gibi

Rashica alinmazsa yhaa bu takimda bir seyler eksik ama ne diye aglar durur bugun siradan bi oyuncu olarak gorenler

27 yaşında.

1,5 maaşı var - 3 seneden 4,5 yapar

Bonuslarla birlikte 5,5 çalışır

Bu transfer için toplam 10 milyonu geçmemek lazım

Yav maaşını niye katiyorsun işin içine? Alacagi maaş 1.75 falan. Bonservisi icin 5-6 sudan ucuz.

O paraya bırakacaklarını da zannetmiyorum ama sizin yaptığınız çingene pazarlığı

Ac oku arkadas millete laf atmadan once ufak bir google aramasi yapsan olay cozulecek. Icislerinde bagimsiz bir ulke haline getiren bu babayigitlermis

GRIFFITH_KINGSTON_BARTON___INGLIS_CLARKE_-_2.jpg

WW II zamani da disislerinde bagimsiz olmuslar. Tabii devlet basi hala Britanya tahti resmi olarak, Kanada'da oldugu gibi
Avustralya'ya gönderilen halkı İngiltere'den sürgün edilen suçluları oluşturuyor çoğunlukla. Orada bu insanlara topraklar veriyorlar 1820-1901 arasında olan bir süreç.
1837 den 1901 yılana kadar ingiliterenin başında meşhur Victoria denilen kadın var. Avustralya, resmi olarak İngiliz sömürgesi o dönemlerde

Yahu bizzat gözümle bu sezon sürüyle pozisyonda bekinin kademesine girip tehlikeli pozisyon kestiğini gördüm Rashica’nın. Beğenmeyebilirsiniz eyvallah da adamın yaptıklarını inkar etmeyin bari. Boey birebirde defansif üstünlük kuruyor da önde yakalandığında ne oluyor?

Traore’ye gelince ben şahsen iqsu düşük tek bir adam dahi istemiyorum takımda istediği kadar atlet olsun yetenekli olsun. Kralı geldi derbi deplasmanında rakip sol beke yumruk attı misal. Uzak olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu konunun abartıldığını düşünmekle birlikte, ona bakacak olursak bu dediğini Kerem de yaptı özellikle 2. yarıda. Bir kanat oyuncusunun ilk ve en çok övüldüğü şey bekin kademesine girmesi ise orada problem var demektir. Hele hele mevzu GS ise. Bu ligde seni şampiyon yapan oyuncu profillerinden biri de IQ'su düşük diye tabir edilen oyunculardır. Çünkü defoları olsa da maç içerisinde birçok konuda sana problem çözebiliyorlar.
Bir kanat oyuncusu hücum meziyetleri ile değerlendirilir doğal olarak. Rashica da o noktada çok vasat bir isim.
Son 10 haftada Rashica'nın elle tutulur hiçbir tarafı yoku. Onun oynadığı topu Yunus da oynardı ki ilk 10 haftada oynadı da zaten.
W. Bremen performansını bilemem, gelmeden önce adamın adını duymamıştım ben. Ama GS özelindeki 1 yıllık performansı en fazla iyi bir takımın işleyen parçası olabilir dedirtiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt