- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.105
- 5.488
yani böyle yıllardır 1-2 isim yazarlar.scout takip ediyo diye falan,bi bakıyosun gelmiş o oyuncu.ayrıca bamba ile ilgilenebilirizNeyi tutuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani böyle yıllardır 1-2 isim yazarlar.scout takip ediyo diye falan,bi bakıyosun gelmiş o oyuncu.ayrıca bamba ile ilgilenebilirizNeyi tutuyor?
Bir ihtimalde Zaniolo satılıp yerine opsiyonlu Fofana olsa ben direk boşalırım yalnız. Mükemmel ötesi olur.Torreira - PardesEkli dosyayı görüntüle 208388
Zaniolo - Dybala - Kerem
Icardi
6 fazla değil Raşit için ama Barış'ın 2 sinin bir kısmı yerli olması sebebiyle.Alt ligden barisi 2 milyona aldin rashicaya 6 fazlaymis he yaw
Bende yılda 500 tane isim sallasam illa 1-2 tanesi 'tutar'.yani böyle yıllardır 1-2 isim yazarlar.scout takip ediyo diye falan,bi bakıyosun gelmiş o oyuncu.ayrıca bamba ile ilgilenebiliriz

Yanlis.Avustralya'ya gönderilen halkı İngiltere'den sürgün edilen suçluları oluşturuyor çoğunlukla. Orada bu insanlara topraklar veriyorlar 1820-1901 arasında olan bir süreç.
1837 den 1901 yılana kadar ingiliterenin başında meşhur Victoria denilen kadın var. Avustralya, resmi olarak İngiliz sömürgesi o dönemlerde
bu arkadaslar gobek mi yapmis yoksa goz yanilmasi; yanlis isik kurbanlari mi ?
Barış rashiscanin yapacagi verimi verir yanlismiyim o para başka bir yere harcanabilirBal gibi de olurduk. Yok defansı çok iyiymiş vs geçin bunları. Biraz vasat oynasa Anadolu topçusuna dönen birisi Rashica.
Hücum bölgesinde olmasa şampiyon olamazdık diyeceğim kişi Icardi'den sonra kesinlikle Mertens'dir her ne kadar çok fazla defansif zaaf oluştursa da. Topun 3. bölgede kalmasını sağlayan kişiydi.
Takım defansına katkısı argümanı en azından bu sene için geçerli olamaz çünkü Boey defansif olarak kimle oynarsa oynasın tek başına zaten feci bir üstünlük kurmuştu. Rashica'ya gereksiz rol çıkartmak komik oluyor burada.
Traore bu ligin bagı olabilecek bir oyuncu. İstediğiniz kadar beyinsiz vs diyin. Valencia'nın bile yaptıkları ortadayken Traore neler yapardı acaba onu hayal gücüne bırakıyorum.
1- Traore gibi bir kanada sahip olman demen rakip bekin birinin komple hücumu unutması demek. Onyekuru döneminde bunu çokça görüyorduk. Korkularından çıkamıyorlardı ileriye.
2- 1-0 veya 2-0'ı yakaladıktan sonra arkadaki boşlukları feci değerlendirebilecek bir adam. Bunu da Onyekuru çok iyi yapıyordu. Bu sene çoğu zaman bu mevzuyu değerlendiremedik.
3- O fizik ve hızla bu ligdeki bütün stoperleri ve savunma oyuncularını eleğe çevirir. Ya penaltı aldırır ya da hata yaptırır. Bu sene Valencia yüzünden rakip stoperler topa dokunmaya korkar olmuştu.
Haber yolla onu konuşalım birader750 posttur rashica konuşulmuş ama niye konuşulmuş anlayamadım. Hepsi birbirinin kopyası postlar allahım ya rabbim sabır ver
Nasıl yok yav mükemmel bir hamle. Orta sahayı alan maçı alır. Kerem ve zaniolo çakılı kanat oyuncuları değil ki kerem 8-10 arasına kayıyor zaniolo da yardırıp yardımcı forvet gibi oluyor.Okan hoca onde 2 adamla oynuyor
Perades torreira sergio lig icin asiri defansif olur zaten gerek de yok zaten boyle bir 3luye
Bamba bedava değil mi ne veriyoruz buna paraYav maaşını niye katiyorsun işin içine? Alacagi maaş 1.75 falan. Bonservisi icin 5-6 sudan ucuz.
O paraya bırakacaklarını da zannetmiyorum ama sizin yaptığınız çingene pazarlığı
Ortalığı karıştırıp kaçtım750 posttur rashica konuşulmuş ama niye konuşulmuş anlayamadım. Hepsi birbirinin kopyası postlar allahım ya rabbim sabır ver
Haber yolla onu konuşalım birader