Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.346
- 102.480
- 5.238
Atıp, silmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi gelsin hepsi. Adama traore de gelsinBarış Alper yedekten girmeli artık. Gidelim bedava bambayi alalim
TmmFenere filan gitmeyecek ne bu artistlik. Lazio filan alır onu
sercan hamzaoglu ve o ahmet ercanlar bile zaha hakkında ümitsizken bu enis ne yapmaya calısıyo anlamıyorumFenere filan gitmeyecek ne bu artistlik. Lazio filan alır onu
Irmak Kazuk oYav bu emre kaplan Sneijder transferinde İtalya'da yatan muhabir değil miydi?
Dogru messi dahil topcularin 1 nolu kankisiGaston Edul Arjantinliler icin tier 1 diye kalmis aklimda
Görüşmesi bile beyinsizlikFenere filan gitmeyecek ne bu artistlik. Lazio filan alır onu
Etme yawRashiscayla verilen 5 i git 10 noya kullan bedava bamba al
10 numara önerisi verir misin sevgili renktaşımRashiscayla verilen 5 i git 10 noya kullan bedava bamba al
paredes 3 yıllık deniyorBelirli yasi gecen oyunculara 4 senelik sözlesme verilmemeli. Bence son senesinde max 30 yasina girmeli öyle oyuncu. Yani 26-27 yasina kadar 4 sene verirdim, daha yaslisina vermezdim
Ettim artık. Barış rashiscanin yaptığı işi yapar. Zaten daha fazla oynaması lazimEtme yaw
Dybalayi istiyorum ben o bolgede10 numara önerisi verir misin sevgili renktaşım
Cok konu disina cikmaya gerek yok ama ABD meselesinden sonra Britanya'nin Kanada, Avustralya vb. (Ingilizce konusan beyazlardan olusan koloniler) icin politikasi bogusmadan icislerinde bagimsiz olmalarina izin verip disislerinde merkeze bagli kalmalarini saglamakO zamanın ingilteresinin iznini almadan nasıl kuruyorsun Ali? Eğer yanlış biliyorsam söyle herhangi bir bağımsızlık savaşı filan olmadı.