Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parades hayırlı olsun, en son sponsorluk için dediğini hatırlıyorsunuz

Rashica'nin maasi Norwich butcesinin ustunde ve kadroda asla dusunmuyorlar

Kendisi de orada kalmak istemiyor ve bize bedelsiz kiralanacak kadar dusuk bir piyasasi vardi

Bizde gecirdigi sezondan sonra piyasasi biraz artmis olabilir ama bizden iyi bir takimin talip oldugunu sanmiyorum

Daha da guzeli Rashica da baska bir yere gitmek istemiyor

Dolayisiyla Norwich isterse bize verir €3.5m'ye, hadi hocamizin hatrina €4m olsun, aksi takdirde tursusunu kurabilirler

1688143761143.gif

Cok konu disina cikmaya gerek yok ama ABD meselesinden sonra Britanya'nin Kanada, Avustralya vb. (Ingilizce konusan beyazlardan olusan koloniler) icin politikasi bogusmadan icislerinde bagimsiz olmalarina izin verip disislerinde merkeze bagli kalmalarini saglamak

Yine de bir devlet kuruluyor, senin merkezi hukumetine bagli bir yerdeki bir grup insan ayrilip kendini yonetmeye basliyor, bunu sen kurmus olmuyorsun onun adi goz yummak oluyor
Avustralya'yı oluşturan 6 koloniden 3 ü Victoria önderliğinde kuruldu.
ya si salla Ali boş ver, sıkıldım valla

Benim yiğen lig1 tweetini gönderdi şimdi aslan emojili icardi perades görseli paylaşmış...

Umtiti tam Bjk oyuncusu Saiss'i yollayip bunu alirlar iyi de oyuncu yanlis anlasilmasin

Zaha haberi inandirici gelmiyor pek. Dogruysa 5-6dan asagi gelmez, 30 yasinda topcuya da o kadar harcamak yerine Zanioloyu tutmak daha mantikli olur. Kendisi kulubu seven, kaliteli ve genc topcu, bir kac sezon sonra hala para kazandiracak biri. Kimse 33 yasinda zahaya cok para harcamak istemez

Tabi inandirici gelmiyor pek

Sergio oliviera istanbuldaymıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt