Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Livakovic çok çok iyi bir dünya kupası geçirdi. Milli takımda iyi oynuyor belli ki iyi kaleci. Yani herhangi bir Avrupa takımının çıkıp bu adama 10 milyon vermemesi çok garip gerçekten. Var bu işte bir iş ama çözemedim.

Kazımcan oynasın solda salak saçma adamlar gelmesin zatenn yerli yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor boey ve Nelssonu tutsunlar

Haluk Yürekli: "Angelino'nun Galatasaray'a gelme ihtimali çok zor. Rakamlar arasında uçurum var. Listeden düştü diyebiliriz."

Allah allah yav 20 istiyordu zaten herifler angelino olabilir falan diyordunuz noldu 60 mı istediler bir anda

pandoranıza ayrı kutunuza ayrı koym
En uyuz olduğum şey heveslendirip heveslendirip sonra çok zor demeleri.

Yapmayın şunu işte Yapmayın

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.

Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.
(Haluk Yürekli'nin aksine)

10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.

Ne zaman foruma girsem başlıkların olduğu bölümde size göre en güzel kadınlar başlığında şu fotoğraf karşıma çıkıyor. Tabi başlığa girince de pişman olmuyorum

f3e95aa0c411d8941fc4968da927b5f2.webp

Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. (Haluk Yürekli'nin aksine)

10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.

reis naptınnn

Büyük sıçarız olmazsa yapma

Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. (Haluk Yürekli'nin aksine)

Ne zaman açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt