- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
HY: avrupa parades transferini bizden ogrendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Güzel haberler ile geldim![]()
Masterchef’e dalmisim ustad@Emre Zeytinli nerelerde yaw
HY: avrupa parades transferini bizden ogrendi
Türkçeyi öğrendin lanGuvenebirilir bir tane galatasarary muhabiri yok.
Bu skandal bir durum
Çok büyük adam
En uyuz olduğum şey heveslendirip heveslendirip sonra çok zor demeleri.Haluk Yürekli: "Angelino'nun Galatasaray'a gelme ihtimali çok zor. Rakamlar arasında uçurum var. Listeden düştü diyebiliriz."
Allah allah yav 20 istiyordu zaten herifler angelino olabilir falan diyordunuz noldu 60 mı istediler bir anda
pandoranıza ayrı kutunuza ayrı koym
Sabuncuoglu gibi muhabirimiz yokGuvenebirilir bir tane galatasarary muhabiri yok.
Bu skandal bir durum
Türkçeyi öğrendin lan
Değerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.
Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. (Haluk Yürekli'nin aksine)
10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
Ne zaman açıklanacakDeğerli arkadaşlar aldığım son dakika bilgisini aynen geçiyorum.
Angelino Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. (Haluk Yürekli'nin aksine)
10+3 milyon euro bonservis, bonuslar kolay, sadece vade kazanmak adına koyduk, kulübü çok inatçı, 2.6 milyon euro yıllık maaş ve 25 milyon euro çıkış maddesi var, sözleşme için Angelino tarafından istenen 3+1 yıllık.
Haluklar var abi iste soyledikleri hep olduGuvenebirilir bir tane galatasarary muhabiri yok.
Bu skandal bir durum