Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino kalitesinde bir bek almayacaksak Kazımcan’ın önünü kapatmaya gerek var mı? Ben Kazımcan’a güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum onunla rotasyona girebilecek 22-23 yaşında biri alınsa yeter
Ben de böyle düşünüyordum da Ankaragücü maçı feci korkuttu ustuste öyle 2 maç cikarip, takım puan kaybederse toplayamayiz ve alternatifi ondan zayıf olursa yandı gülüm keten helva

Avrupa’nın 5 büyük ligi değiliz istediğimiz oyuncuların hepsi önemli isimler Avrupa da talipleri var zamanla çözülür en basiti geçen sene Avrupa da dahi yoktuk transferler geç geldi ama beklediğimize değmişti.

CL ön elemelerinde mevcut kadro zorlanmadan play off’a kadar gider o zamana kadar da İcardi dahil olmak bir çok transfer üzere biter.

Erden Timur’a güveniyorum geçen senede güvenmiştim bu senede güveniyorum. Transfer yapmak için transfer yapılmaz doğru transfer için beklemek gerekiyorsa da bekleriz.

Avrupa’nın 5 büyük ligi değiliz istediğimiz oyuncuların hepsi önemli isimler Avrupa da talipleri var zamanla çözülür en basiti geçen sene Avrupa da dahi yoktuk transferler geç geldi ama beklediğimize değmişti.

CL ön elemelerinde mevcut kadro zorlanmadan play off’a kadar gider o zamana kadar da İcardi dahil olmak bir çok transfer üzere biter.

Erden Timur’a güveniyorum geçen senede güvenmiştim bu senede güveniyorum. Transfer yapmak için transfer yapılmaz doğru transfer için beklemek gerekiyorsa da bekleriz.
sen bile halukları dinlememişsin,üfürüyolar çünkü.erden timur her transferde 3-4 alternatifle görüşüyo ve hepsi aynı kalitede olyo genelde.kendi dedi

Benim merak ettiğim bu yönetim o kadar güzel işlerin üstüne forvet almayıp cl elemelerinde ilk maçta elenirse küfür kıyamet yangın olacağının farkında değil mi acaba.

Şaka mı abi bu, neyi bekliyorlar hala. Futbol bu daha önce köy takımlarına kaç defa elendik, hala işi şansa bırakıyorlar

hiç pazarlık konusu olmaya gerek yok
ifb alsın hayrını görmesin
baglama.gif

Forvet olmadan hiçbir yere gidemezsin, mecbur forvet alacaklar çünkü mevkisi forvet olan oyuncu sayımız 0

Ben de böyle düşünüyordum da Ankaragücü maçı feci korkuttu ustuste öyle 2 maç cikarip, takım puan kaybederse toplayamayiz ve alternatifi ondan zayıf olursa yandı gülüm keten helva

Şampiyonluk maçında baskıyı kaldıramadı ama oynaya oynaya alışacaktır. Fener maçında da sahanın yıldızlarından biriydi. Yeni yeni sol bek oynuyor temposu olan, fiziği sağlam bir bek. Savunmada pek aksamıyor. Eksikleri var ama 20 yaşında daha, kendini geliştirmesi için o fırsatı vermeliyiz.

sen bile halukları dinlememişsin,üfürüyolar çünkü.erden timur her transferde 3-4 alternatifle görüşüyo ve hepsi aynı kalitede olyo genelde.kendi dedi

Tatildeyim dinleme fırsatım olmadı genelde ne dediklerine forumdan bakım. Açıkçası bazı iyi işleri var Oliveira ve sponsorluklar gibi ama Torreira, Icardi veya başka konuları da geçen sene bilemediler. Mesela Zakharyan için başlarda görüşme yok transfer kapandı bile demişlerdi.

Angelino olmaz diyorlarsa olabilir de transfer işinde süreç her an değişiyor. O olmazsa da X isim olur Y isim olur. Ama bence hoca Angelino çok istiyorsa da şartlar zorlanır.

zaten Erden Timur demişti aldıgımız oyuncuların o transfer dönemi içinde 5 büyük ligden en az 3 teklif almış olmasına falan dikkat ediyoruz diye

bu gerçekten uygulanıyorsa eğer mecbur ağustosu bekleyeceğiz. TR'ye geleceğine 10 kat daha fazlasını kazanır Araplara gider birçok oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt