- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
huysuzla yaptıgı ortak şovda benle fotosu var,ben bebegim o zamanlar,yanagımı sıkmıs siboşsibel can ile tanışma anımı anlatmısmıydım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
huysuzla yaptıgı ortak şovda benle fotosu var,ben bebegim o zamanlar,yanagımı sıkmıs siboşsibel can ile tanışma anımı anlatmısmıydım
Ben de böyle düşünüyordum da Ankaragücü maçı feci korkuttu ustuste öyle 2 maç cikarip, takım puan kaybederse toplayamayiz ve alternatifi ondan zayıf olursa yandı gülüm keten helvaAngelino kalitesinde bir bek almayacaksak Kazımcan’ın önünü kapatmaya gerek var mı? Ben Kazımcan’a güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum onunla rotasyona girebilecek 22-23 yaşında biri alınsa yeter
sen bile halukları dinlememişsin,üfürüyolar çünkü.erden timur her transferde 3-4 alternatifle görüşüyo ve hepsi aynı kalitede olyo genelde.kendi dediAvrupa’nın 5 büyük ligi değiliz istediğimiz oyuncuların hepsi önemli isimler Avrupa da talipleri var zamanla çözülür en basiti geçen sene Avrupa da dahi yoktuk transferler geç geldi ama beklediğimize değmişti.
CL ön elemelerinde mevcut kadro zorlanmadan play off’a kadar gider o zamana kadar da İcardi dahil olmak bir çok transfer üzere biter.
Erden Timur’a güveniyorum geçen senede güvenmiştim bu senede güveniyorum. Transfer yapmak için transfer yapılmaz doğru transfer için beklemek gerekiyorsa da bekleriz.
özür dilerim Renktaş Ali Bektaş diye biri yapmış oda aslan üye olunca karıştırmışım kusura bakmaFb icin ne zaman kadro yaptim? Biz 26 yasinda angelinoya 13 falan vermeyiz mal degiliz.
hiç pazarlık konusu olmaya gerek yok
ifb alsın hayrını görmesin
Avrupa’nın 5 büyük ligi değiliz istediğimiz oyuncuların hepsi önemli isimler Avrupa da talipleri var zamanla çözülür en basiti geçen sene Avrupa da dahi yoktuk transferler geç geldi ama beklediğimize değmişti.
CL ön elemelerinde mevcut kadro zorlanmadan play off’a kadar gider o zamana kadar da İcardi dahil olmak bir çok transfer üzere biter.
Erden Timur’a güveniyorum geçen senede güvenmiştim bu senede güveniyorum. Transfer yapmak için transfer yapılmaz doğru transfer için beklemek gerekiyorsa da bekleriz.
Ben de böyle düşünüyordum da Ankaragücü maçı feci korkuttu ustuste öyle 2 maç cikarip, takım puan kaybederse toplayamayiz ve alternatifi ondan zayıf olursa yandı gülüm keten helva
huysuzla yaptıgı ortak şovda benle fotosu var,ben bebegim o zamanlar,yanagımı sıkmıs siboş
sen bile halukları dinlememişsin,üfürüyolar çünkü.erden timur her transferde 3-4 alternatifle görüşüyo ve hepsi aynı kalitede olyo genelde.kendi dedi
huysuzla yaptıgı ortak şovda benle fotosu var,ben bebegim o zamanlar,yanagımı sıkmıs siboş
:crushed:Siboş taş yaw. Hala gideri var