Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
evet geçen sene olivera ve torreirayı bu vermişti
Ozaman Paredes ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet geçen sene olivera ve torreirayı bu vermişti
Bu ciddi mi? Büyük kavga döner
sibel?ben dizimi izlemeye gideyim.yabancı basın için tetikte olun.her an hersey olabilir.öyle gunlerdeyiz
haziran başında söyledin
Abicim bunu hakemler nasıl çözsün diz bel falan derken ooo. Bence kural değişmemeliDiz konusunda bence ofsayt devam edebilir fakat belden yukarısı dahil edilmemeli omuzdan ölçü alınmamalı
Biz Weghorst'u felan niye reddediyoruz onu anlamış değilim.
Zaten en az 2 tane santrafor almamız lazım bunlardan biri de weghorts olabilir.
Şuan acil ihtiyaç santrafor, bakın bu işin şakası yok barış, mertens forvet diyorlar.
Bu letonya takımı bir kapanır öyle pas oyunu tempo oyunu işlemez bir tanede duran toptan sıkıştırırsa, geçmiş olsun.
Ondan sonra bol bol beklersin fiyatın düşmesini felan,
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abicim bunu hakemler nasıl çözsün diz bel falan derken ooo. Bence kural değişmemeli
sampiyon olamasakbu karakter analizi falan boş şeyler
forvet gol atacak
kaleci tutacak
defans savunma yapacak
orta saha savaşacak, pas atacak
oldu bitti gitti
ne kasıyorsunuz
22 tane erkeğin 1 top peşinde koştuğu bu sporda
yok efendim karakter analiziymiş
he yav
bu karakter analizi falan boş şeyler
forvet gol atacak
kaleci tutacak
defans savunma yapacak
orta saha savaşacak, pas atacak
oldu bitti gitti
ne kasıyorsunuz
22 tane erkeğin 1 top peşinde koştuğu bu sporda
yok efendim karakter analiziymiş
he yav
Ligler sadece en üst ligde oynanmıyor. Var sistemi her ligde olması imkanı yokBunu çözmekte bir şey yok hakemlik bir durum olmayacak yarı otomatik ofsayt sistemi geliyor muhtemelen 2-3 yıla tüm ülkelerde de uygulanır.
Ofsayt konusu artık hakemlikte tarih oldu seneye bizde bile otomatik sistem getiriyorlar kulaklıktan dinleyecek ofsayt ya da değil çizgi çekme işi de yok. En azından futbol olarak bundan kurtuluyoruz.
100 tane futbolcu da 1 tane çıkmış olur öyle şeylerOmar gibi kansızlarla uğraşıyoruz sonra