Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Videolarını izledim . Savunması çok kuvvetli.Rogerio neredeyse full oynamış ama asist sayısı çok düşük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolarını izledim . Savunması çok kuvvetli.Rogerio neredeyse full oynamış ama asist sayısı çok düşük.
Manchester United'a gitti adam ya, bu kariyerinin fırsatıydı.Karakter analizinde weghorst sınıfta kalmıştır adam geçen sene mücadele ettiği takımı bırakıp kaçtı bizde de aynısını yapmayacağının garantisi yok.
Manchester United'a gitti adam ya, bu kariyerinin fırsatıydı.
Nelsson ve boey de gitmek istiyor arsenal felan isterse gitmek istemsi normal değil mi?
Karaktersiz mi yapiyor bu durum onları, ayrıca her ne olursa olsun tinerciler kiralik oyuncudan para kazandı, aboubakar çektiler win win oldu onlar icinde
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
keramettin admin 15 temmuz demişti2 hafta daha transfer beklemiyorum
Ligler sadece en üst ligde oynanmıyor. Var sistemi her ligde olması imkanı yok
Boey de yaptı aynısını, Fatih Terim demişti dün sözleşme imzaladığımiz adam gitmek istiyor dedi.Boey sezon içi aynısını yapsa fikrim değişmez ama sezon sonu isterse ayrılabilir görevini yerine getirdi istenilen paraları da kazandırırsa yolu açık olsun.
Weghorts bize geldi devre arasına kadar 15 gol attı 4 tanesini CL de attı Arsenal istedi kesin gitmez diyebilir misin ben diyemem.
Neler dendiTransferin basında Galatasaray sevdalısı Erden Timur var . Ona güvenimiz sonsuz. İnsallah güzel haberlerle sevince boğacaktir hepimizi
Boey de yaptı aynısını, Fatih Terim demişti dün sözleşme imzaladığımiz adam gitmek istiyor dedi.
Arsenal isterse niye kesin gitmez derim ya hatta gitmek istemesini anlayışla karşılarım. Bu karaktersizlik felan olmaz.
Şuan kaliteli santrafor bulmak zor olanlar çok maliyetli kimisi arap parasını bekliyor yani şu dönemde bitmez.
Bizim en acil ihtiyacımız yer santrafor buraya acil oyuncu alınmalı eger weghorts olabilecek paraya gelirse hayır demem.
CL'den elenirsen bol bol karakter analizi yaparsin artık sende
10 numara ve beklerine bağlı, skorer bir 10 numara ve angelino gibi bir bekin olsaydı çok iş yapardıTorreira-Paredes tandemi is yapar mi, bize daha cok box to box 8 no lazim
Paredes bence 6 oynatılan bir 8Torreira-Paredes tandemi is yapar mi, bize daha cok box to box 8 no lazim