Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20230701_120532.webp

okan hoca'nın hocalığını belki test etmek istiyor olabilir yönetim
bu kadroyla cl'de ne yapacak diye

bir varsayımdır sadece

Geçen sene Barcelona maçında Traore hiçbir şey yapamadı karşısında PVA vardı herhangi bir futbolcu genelde şov yapıyordu bu bile bir göstergedir. Rashica her türlü alınmalı prime dönemine doğru geri dönebilir yaşı ve potansiyeli mevcut.

Mauro İcardi
Michail Antonio
Sebastian Coates
Angelino

Bu tarz isimlerin geniş kadroda varlığı takımı 1 gömlek yukarı çeker, Rogerio'yu izlemedim katkıda verebilir alınsın-alınmasın kısmında da değilim ama imkanlar el verip yukardaki tarzda isimler alabilirsek çok taştaşlı takım oluruz.

Milan istiyor sanırım YouTube da görmüştüm 3 milyon imza 3 te maaşa gelir bence rashica kadar oyun içi katkısı olmaz bir gerçek ama skor katkısı yüksek olur minimum 8-9 gol atar 10 gol üstüde çıkabilir ceza sahası iç dış heryerden vuruyor çalım yeteneği ve hızı daha iyi rashicadan
Çok para, bizim için 3 milyon kanat oyuncusuna vermek lüks kaçar artık. Adama traorenin ederi 1.7 falandır.
Yaşı geçiyor geçtikçe ilerleme kaydetmesi mümkün olmayan oyuncu gurubundan. Zaniolo gibi bir yatırımın olduğu bir takımda adama lüks kaçar. Zaniolo satıldığını düşün dersek 2 milyon maaşa gelir oynarsa oynasın.
Bu arada adama'yı satamayız öyle bir düşüncemiz varsa eğer o iş yaş.

İnsanlar adama için defans katkısı vermez falan diyip garip bir şekle bürünüyor. Herifin olayı kapanıp topu söküp ondan sonra komple açık alanda delerek gitmek.

4-5 Traorenin senedir savaşını veriyorum
Benim kafamda şöyle bir takım vardı.
----muslera
aina--luyi---marcao---
------x---x
traore---boga---x
-----onuachu
Ola aina, Adama traore, Jeremie Boga, Onuachu 4lsü ile bir takım kurmak.

Yabancı sınırının olmadığı bir ligde 2018 yılından itibaren 25 milyon euroluk 4 oyuncuya yatırım çok acayip bir takıma çevirebilirdi.

Aina ve traore serbest kaldılar. En azında aina hala denenebilir bir oyuncu olabilir. Her iki bekte de oynar, çalım atar, topla çıkışları var. En kötü yedek için yoklamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt