- 1 Ocak 2011
- 15.467
- 10.470
- 1.838
Bayram bitiyo translarda bitsin artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize Cash lazim
Ciddiyim vallahi billahiKolpaya son verelim.
Yanlışın var ahbap, herif bizim ligin bugı 286 gol atar yağlanıp yağlanıp.Adama’nın 10 yıllık kariyerinde total 10-20 gol falan vardır
Kolpaya son verelim konu içerisinde.
Kim bu renkdas nerde oynuyor
Zenci fetisi var sanirim hepinizde? :crushed:Traoreyi kadikoyde kendini bebek yagiyla yaglamasini gormek icin bile isterim knk.
Muthis toshack malzemesi olmaz mi lan![]()
Boş yapmayalım Sevgili Hüsnü kardeşimYeni tanıştığı birine işiyle ilgili sırları döküp yemin ettirecek kadar geri zekalı olmasına şaşırmadım..
Kerem sakatlansa barış oynar. Sol bekte bazı maçlarda kazimcan oynar. Bazılarında Berkan oynarBi sponsorda Uğurcana bulalım valla işin içinden çıkılmıyor üçüncü yerlide. Kerem sakatlansa sistem çöküyor.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bamba beles ama senelik 2.5-3 ister gibi tahmin ediyorum.Bamba bedava değil mi ne veriyoruz buna para
Bu nekadar alıyor ki. 1. Milyon Euro imza parası ver 2 milyona anlasBamba beles ama senelik 2.5-3 ister gibi tahmin ediyorum.
Simdi baktim da maasi baya azmis bunun, seneliik 800 bin euro falan net aliyormus bugune kadar.Bu nekadar alıyor ki. 1. Milyon Euro imza parası ver 2 milyona anlas