Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yakupcinar
Galatasaray'ın gündemine bu sezon Rusya'dan CSKA'nın 24 gol atan ismi Fedor Chalov geldi. Okan Buruk'un istediği isimlerden. 19 Haziranda ilk kez dile getirmiştik.

Zakharyan'ın serbest kalma bedeli 25 milyon Euro'ya yükseldi. Gelme ihtimali çok zayıf...
Tesekkurler yakup cinar sacma sapan bilgilerin icin. Benden söylemesi ne ya muhabirsin sen

@yakupcinar
Galatasaray'ın gündemine bu sezon Rusya'dan CSKA'nın 24 gol atan ismi Fedor Chalov geldi. Okan Buruk'un istediği isimlerden. 19 Haziranda ilk kez dile getirmiştik.

Zakharyan'ın serbest kalma bedeli 25 milyon Euro'ya yükseldi. Gelme ihtimali çok zayıf...
Seneye sözleşmesi bitecek adamın fesih bedeli nasıl artıyor yav.

bu erden timur yurt dısına cıktı,londraya da gitti.neden hala haber düşmedi?samiyen birader anlat bakalım.anca ucak kalkarken twit atıyosunuz

@yakupcinar

@Murat Durmaz beyefendi test ettiği sert defanslarda zorlanıyor dedi bilmiyorum

bu zakharyan bu yaz kesin ayrılacak.bakmıstım onun haritaya.ben bize gelcegini düşünüyorum son gün de olsa

trabzon mu avrupaya gidiyor
galatasaray mı

biri transferin t'sini dahi yapamadı da

@yakupcinar

Bu Galatasaray muhabirleri kadar başarısızını bulamazsın. 19 Haziranda girmiştik haberi diyor bugün 1 Temmuz, yeniden haber giriyor ve verdiği ekstra hiçbir bilgi yok

oyyy bugun aksam gürcistan israil ceyrek finali var.izleriz.aksam 19:00.davutiashvili,tsihitashvili ve stoper sazanova dikkat

Yakup Çinar dünya yuvarlak dese inanmam açikcasi
1688210350368.webp

angelino,kiralık-opsiyon 12 milyona gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt