Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.453
- 24.011
- 2.393
Fatih terimi kulüpten gitmesine sebep olan adamın sözünü paylaşman senin gibi fatih terimciye hiç yakışmadı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terimi kulüpten gitmesine sebep olan adamın sözünü paylaşman senin gibi fatih terimciye hiç yakışmadı!
Burada Fatih Terim hazretleri doğruyu söylemiş. Fatih Terimin sözü yaniFatih terimi kulüpten gitmesine sebep olan adamın sözünü paylaşman senin gibi fatih terimciye hiç yakışmadı!
Ben real madridliyim.yatagimdaki örtüde bile y nada mas hala madrid yaziyoForumda Barcelona taraftarı istemiyorum.
Yarı finalimizi çalan takımı tutmani senin gibi fanatik galatasarayliya yakıştıramadım.Ben real madridliyim.yatagimdaki örtüde bile y nada mas hala madrid yaziyo
Yerinde bir karar olacağını söyleyelim.Sarı üye @Feramuz Kayalar isimli arkadaşa mesaj sınırlaması gelebilir diye bir duyum aldım![]()
Umut'un forum hayatı bu mesajla bitti.Sarı üye @Feramuz Kayalar isimli arkadaşa mesaj sınırlaması gelebilir diye bir duyum aldım![]()
Hamlelerini gözden geçirSarı üye @Feramuz Kayalar isimli arkadaşa mesaj sınırlaması gelebilir diye bir duyum aldım![]()
Kaynak R.Y
Sarı üye @Feramuz Kayalar isimli arkadaşa mesaj sınırlaması gelebilir diye bir duyum aldım
Kaynak R.Y
Tekrar bakacagimHamlelerini gözden geçir
@Umut Gül Ağır taştır karşına almanı önermem ahmet.Umut'un forum hayatı bu mesajla bitti.