Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutsandan çok umutluyum, 10 no transferini rafa da kaldırabilir üstünde kesinlikle durulması gerek. Geçen sene Avrupa maçlarında çok iyiydi. Ligde de tek başına çözdüğü maçlar vardı keza yine derbilerde iyiydi. Sonra tırrent geldi çocuğu küstürdü futbola.

Bence Ndombele Paredes'e nazaran daha ideal bir oyuncu olur bizim takım için ama çok zor bir transfer pek beklentim yok bu konuda açıkçası.

rachica-icardi konusu
boey-nelsson-zaniolo konusu

yedek forvet, merkez orta saha, ofansif orta saha, sol bek, yerli yedek kaleci.

netleşmesi gereken konular bunlar. @erden timur pls.

Paredes geliyo zaten,ndombele anca yedege olur midso yerine

Torreira - Parades 10 numara da Kamada yapalım.
bu kamada'yı bir sn bile izlememişimdir. ya da izlediysem de fark etmemişimdir. herkesin bahsettiği gibi o kadar iyi mi yahu? fb'in frankfurt eşleşmesinde var mıydı mesela?

en önemli özelliği nedir? hız mı? dribling mi? bitiricilik mi? pasörlük mü? nedir bu adamın olayı?

@Okan Özkan 'a katılıyorum Japon'dan pek topçu olmaz gibi sanki.

Eren Aydın 3 yıllık sözleşme imzalayacak haberleri vardı. Okan hoca forvetlere ekstra dokunmayı sever bambaşka bir futbolcu yaratır fazlasıyla katkı alır. Ama önce sözleşme uzatmalı

bu kamada'yı bir sn bile izlememişimdir. ya da izlediysem de fark etmemişimdir. herkesin bahsettiği gibi o kadar iyi mi yahu?

en önemli özelliği nedir? hız mı? dribling mi? bitiricilik mi? pasörlük mü? nedir bu adamın olayı?

Ben şahsen istemem. Paredes-torreira olacaksa ofansif meziyetleri ağzına kadar yüklü biri lazım bize

bu kamada'yı bir sn bile izlememişimdir. ya da izlediysem de fark etmemişimdir. herkesin bahsettiği gibi o kadar iyi mi yahu?

Tottenhamda ki korelinin her özelliklerinden ortalama üstü özellikleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt