Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
euro olmuş 30 tl, 100 bin euro indirim 3 milyon tl yapıyor, ok. sonuna kadar pazarlığa devam. sadece bir forvet yahu, şu ilk elemeye kadar tek bir forvet. başka bir şey istemiyorum. diğerleri için pazarlığa devam edilsin bekleriz, sorun değil.

euro olmuş 30 tl, 100 bin euro indirim 3 milyon tl yapıyor, ok. sonuna kadar pazarlığa devam. sadece bir forvet yahu, şu ilk elemeye kadar tek bir forvet. başka bir şey istemiyorum. diğerleri için pazarlığa devam edilsin bekleriz, sorun değil.

Yani oyle bakiyorsak, bence Baris ile de muhtemel rakiplere karsi ilk tur icin idare ederiz diye dusunuyorum. Ama fenev maci var, ona kadar Icardi vs cozulmesi gerekiyor. Digerleri bekleyebilir elbette ama kimse gitmezse.

Geçen sene Griliş denen herif olmadı Torreira oldu bazen sabretmek lazım. Ben yönetime güveniyorum 3 senede toplam maliyet 20 m Euro yerine 16 m Euro ya bitiriyorsa 2-3 hafta fazla beklemeye değer. Icardi için bekledik o da değdi hatta Rashica sürprizi de olmuştu kimse beklemiyordu.

spongebob-squidward-skeleton-waiting-fkyuluum3p414yim.gif

kalması mümkün olsa kesınlıkle nelson kalmalı derım boey yerıne sag bek bulunur fakat iyi stoper tandemi bulmak ve oturtmak hicte kolay iş degil,fener kac yıldır 20 tane stoper oldu hala oturtamadılar

fakat nelsonda belliki avrupa ypmak istiyor keşke kalma ihtimli olsydı

Yani oyle bakiyorsak, bence Baris ile de muhtemel rakiplere karsi ilk tur icin idare ederiz diye dusunuyorum. Ama fenev maci var, ona kadar Icardi vs cozulmesi gerekiyor. Digerleri bekleyebilir elbette ama kimse gitmezse.
ya işte öyle de, bir yandan da türk kulüplerinin özellikle son yıllarda yaşadığı çeşitli saçma sapan travmalar var. kolay dediğimiz, österşund, vardar falan gs-fb eledi malesef.

bazen tek kale oynuyorsun 20 pozisyona giriyorsun, topu içeri atacak adam olmadı mı saçma sapan bir sonuç alıyorsun.

o yüzden riske etmeyelim, en azından forvet transferine öncelik verelim daha 3 hafta var. en azından ilk eleme maçına yetişsin.

Geçen sene Griliş denen herif olmadı Torreira oldu bazen sabretmek lazım. Ben yönetime güveniyorum 3 senede toplam maliyet 20 m Euro yerine 16 m Euro ya bitiriyorsa 2-3 hafta fazla beklemeye değer. Icardi için bekledik o da değdi hatta Rashica sürprizi de olmuştu kimse beklemiyordu.

pazarlık sürecini çok iyi yönetmek gerek. süreci aşırı sündürdüğün zaman ters de tepebilir. en doğru noktada iskontyu kapınca vurup bitirmek lazım. bugüne kadar erden timur bayağı güven verdi. kendisine güvenmekten başka çaremiz yok.

Sergen sen kaç yasindasin
24,5.benim ilk üyeliğim 2010 eylüldü hatta.o zaman hasta oldugum için abim aldı üyeliğimi,abim ve kuzenim yazdı bazı zamanlar.ergence yazdıgım yorumları da ben yazdım haliyle.cocukca yorumlar için sorry.kuzenimde foruma üye olacaktı ama senden takılyom,bosver dediydi o vakitler

Muhtemelen taşlanırım ama olsun, bu da benim görüşüm!..

Zaniolo için cidden 30 luk bir teklif var ise değerlendirsek de Artem Dovbyk' i alsak diyorum. TM rakamları faso fiso, kendisi ikna edilirse 7-8 milyona biter diye tahmin ediyorum. Profil olarak benzer oyuncular; Nicolo biraz daha kanat, Artem çok daha santrfor tabii, pas oyununa katkısı yüksek olanlardan. Aralarında da sadece 2 yaş fark var; Artem' in ciddi bir sakatlık öyküsü de yok üstelik. Sağ kanat forvet olarak çok iyi performans beklerim kendisinden, gerektiğinde İcardi rolünde de kullanılabilir rahatlıkla; hele çift forvetten biri olarak daha iyisinin bize gelmesi hayal bile değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt