- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
edit:timber stopermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçül de cebime girBen 21e girdim ihtiyar
Kuculde cebime gir ulan sen. Essek kadar adamsinBen 21e girdim ihtiyar
bu antonio zaten tdlik için eğitim alıyormuş ingiltere'de. geleceğini zannetmiyorum ben de.Nevzat Dindar :
Antonio aranan isim değil sadece önerildi.
Gömu mu bulduk rts?Ndombele umarım Paredes ile 10 no transferinden bağımsız Midtsjö yerinedir
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet kafaya çok takiyordum fenerlileri cok giriyorlardi buraya azaldilar. Takımlarından ümitleri kalmadi
Küçül de cebime gir![]()
Cebinize girmeğe geliyorumKuculde cebime gir ulan sen. Essek kadar adamsin
benim fbli okocha formam vardı.babam ben daha bebeyken formayı begendim diye aldıydı.ne zamanki okocahnın fbli genc yetenek müjdatın hayatını bitirdiğini ögrendim,attım formayı çöpe.fbli tarık anlattı youtubeda.2005te aldıydı babam formayı banaAdamlar en son şampiyonlar ligine gittiği yıl doğanları yaşı 18 olacak. Daha nasıl ümitleri kalsın.
Lan rotasyon dediğin adamın maliyeti Raşit gibi olur.Yok rotasyonda
Adamlar en son şampiyonlar ligine gittiği yıl doğanları yaşı 18 olacak. Daha nasıl ümitleri kalsın.
benim fbli okocha formam vardı.babam ben daha bebeyken formayı begendim diye aldıydı.ne zamanki okocahnın fbli genc yetenek müjdatın hayatını bitirdiğini ögrendim,attım formayı çöpe.fbli tarık anlattı youtubeda.2005te aldıydı babam formayı bana
Bonservisi yok bunun. Fransa'da çok yüksek almiyormus Alper Altun dediLan rotasyon dediğin adamın maliyeti Raşit gibi olur.
Senin en çok para ayırman gereken 3 mevki var
forvet
forvet arkası
ortasaha.
Senin yaptığın pasta yapmak isteyip bütün paranla krema almak
yok yas 6-7 iken takım tutmuyodum,sadece futbolu seviyodum ben.ne begensem alıyoalrdı,bjk formam da vardıDoğru tercihi yaparak ucuz yırtmışsın.
Mantıklı hamleSON DK
Al hilal'e imza atan Jorge jesus
icardiyi istiyor
Mantıklı hamle
Mantıklı hamle