Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservisi olmayan adamın maliyeti olmuyor mu?Bonservisi yok bunun. Fransa'da çok yüksek almiyormus Alper Altun dedi
Rashisca kadar olur diyon beyim. Rashisca en az 5 e inerler bonservistebonservisi olmayan adamın maliyeti olmuyor mu?
halukyurekli![]()
seninle ugrasam mı birazYÜREKLİ
dizimi izleyip gelyom bekle murtiBeni niye engelledi bu herif hiçte yazmadım buna. Burda sallamisimdir:crushed:
senin dizini niye bekleyeyim serg saat 1 olduseninle ugrasam mı birazdizimi izleyip gelyom bekle murti
haluk mu?bende hepsi engelli.Beni niye engelledi bu herif hiçte yazmadım buna. Burda sallamisimdir
bende de tam tersiBeni niye engelledi bu herif hiçte yazmadım buna. Burda sallamisimdir
ama şu an modum seninle ugrasacak gibi değil.araşırız brosenin dizini niye bekleyeyim serg saat 1 oldu
bekle gelyom 1 saateNelsson' u tutmak daha zor ki tutmak için zorlamalı mıyız, emin değilim...boey ve nelsson konusunda, oyuncular gitmeyi kafaya koyduysa zaten yapacak bir şey yok. zorla takımda tutamazsın, tutsan da verim alamazsın zaten.
keşke ikisi de en az bir yıl daha kalmaya gönülden ikna olsa fakat sanırım ikisi de gidici gibi.
bu konuyu da aynı icardi-rachica konusu gibi ilk sıraya almak lazım. zira iks de giderse savunmanın %50'si değişiyor demektir. 27 temmuz-2 eylül arası 11-12 maç var hepsi hayati önemli.
boey-nelsson'da hata yaparsak sezon bizim için başlamadan bitebilir.
Bu müldür gevşeğinin koca sezonda 2 maçı varmış. Ne diye bu kadar gündemde. Sınırla falan açıklanamaz