Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1688248049174.webp

ula zeytinli
yürekli emmioğlun felan mı

benim fbli okocha formam vardı.babam ben daha bebeyken formayı begendim diye aldıydı.ne zamanki okocahnın fbli genc yetenek müjdatın hayatını bitirdiğini ögrendim,attım formayı çöpe.fbli tarık anlattı youtubeda.2005te aldıydı babam formayı bana
Vay be ilk defa şimdi duyuyorum. Çok şaşırdım. Çok beğenirdim.Tamamen sıfırlandı gözümde.

Vay be ilk defa şimdi duyuyorum. Çok şaşırdım. Çok beğenirdim.Tamamen sıfırlandı gözümde.
ve o cocuk cok yetenekli gurbetci bi gencmiş.cocuk okochaya calım atınca,okoca bunu kendine yediremeyip gidiyo bacagını kırıyo.okocohaya ne yapıyosun diyen tek fenerli de rüştü.geri kalanı karı gibi susuyo.fb sampiyonluga gittiği için olay medyada pek ses getirmiyo,kapatıyolar.sene 1996 imiş

müldür iyi ve potansiyelli oyuncu üstelik genc bilmeden biraz gereksiz yere sallanıyor

adamın ayak bilegi kırıldı sezonu kapatmıştı,şikeciler ferdiyi alırkende çok laf ediliyordu şimdi fark yaratıyor

bizde ise iş yapacak sadece 2 yerlı oyuncu var okadar ve hala müldürü fener alsın denıyor cidden kafalar müthiş

15-16 temmuzdan daha eminimde (erden timurun basarısı söz konusu o tarihlerde)ama bu 1-3 temmuzda haberler duymamız lazımdı.dolunay var bakalım,sonuclancak mı

paredes
2.forvet sonuclanabilir

Adamlar en son şampiyonlar ligine gittiği yıl doğanları yaşı 18 olacak. Daha nasıl ümitleri kalsın.
oyunun kurallarını hiçe sayarak limit aşımı yaparlar. şike yaparlar. pandemide seyirci yasağı varken derbiye seyirci alırlar, sağlık görevlisi derler. kafalarına göre yıldız basarlar. rakiplerinin ilgilendiği her topçuya ihtiyacı olsun olmasın salça olurlar. rakiplerine saygı duymazlar. her başarıya b.k atarlar. ligde her hafta ağlar manüpilasyon yaparlar. uyduruk oyuncularını anlaşmalı takımlara yüksek bedellere satarlar.

şimdii bu kadar ah alıp, nasıl başarılı olsun bu takım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt