- 6 Eylül 2014
- 94.560
- 65.250
- 4.608
Girme lan keramettinle aramıza vergi kacakcisi@Barış Savaş aldın mı cevabını ahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girme lan keramettinle aramıza vergi kacakcisi@Barış Savaş aldın mı cevabını ahahahaha
eline oyuncak mı istiyorsun sen?Twitere bakamiyoruz Elon pezosu elimden oyuncağımı aldı. Neyse ben yola cikiyorum
Dayı küfürlü ifade kullanma giderayak mıhı yiyeceksin.Twitere bakamiyoruz Elon pezosu elimden oyuncağımı aldı. Neyse ben yola cikiyorum
heee biz de casperdauyu aldığımız paraya satalım o halde10 Milyon falan kazandıkları yok.
Ikisini sezon başında 9 küsure almışlardı. 10 küsüre sattılar. Kazançları 1 Milyon.
Reklam yasak!twitch yayın açtım gelin
siyaset, futbol, galatasaray, fenerbahçe, türk hava yolları polisliği, sabetayizm gibi konular hakkında sohbet edeceğiz
Hakfield böyle anlayabiliyor sadece. Gurbo birazTürkçem bozuldu bu nasıl Türkçe. Öğretmenin görse kulaklarından tavana asardi seni.
Girme lan keramettinle aramıza vergi kacakcisi
Sezon sonuna doğru yaşadığı düşüş normal bence. Adam 35 yaşında, her maç ilk 11 oynadı. Bu sene biraz daha efektif kullanırız muhtemelen yaşından dolayı, ben yine 10 gol civarı katkı bekliyorum bu sene Mertens'den.mertensi de çok çabuk çöpe attık ligde 15-20 maçta 11 çıkacaktır bence faideli de olacaktır
Artı olarak biz denemedik ama ikinci forvet olarak da oynayabiliyor. Bremen döneminde en öne çıktığı pozisyon sol kanat ve ikinci forvet olaraktı.Rashica her iki kanadı da yedekliyor, seneye full oynasa muhtemelen 10 gol 10 asist barajını gecer
Zaniolo Rashida evet katkısı var olmazsa olmaz düşünmüyorum.rashica mı zaniolo mu biri oynuyacak kararınızı verin
10 milyon kazanmış dedin. Ben de öyle bir şeyin olmadığını söyledim. Cicaldau ne alaka.heee biz de casperdauyu aldığımız paraya satalım o halde