Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 sene öncenin 18 yaş altı olarak gösterilen 10 numaralar arasındaki en yetenekli 2-3 oyuncusundan biri varken elimizde kusura bakmasın kimse ama hala 10 numara alan takımın kafası anca fener denilen takımın yönetimi gibi çalışıyordur.He çıkarsın dersin bu adam oynamıyor , istemiyor fayda alamayacağız ki bunun bir sürü yöntemi var genelde malum takımlar kendi elemanlarına haber servis ettiriyor bunları.Sercan Dikme ve Ahmet Ercanlar denen zatlar üzerinden olmak üzere ama bizimkiler hep Yusuf sakat işte çok şey bekleniyor vs dedi demek ki bizimkilerin hala umudu var , o yüzden kampta işle 11e ekle bir şekilde.Milan'ın peşinde koştuğu o Luka Romero'dan,rakipte olduğu için gıpta edilen Arda'dan ne bileyim Samardzic'ten ,Pablo Torre'den , Giovanni Reyna'dan daha yetenekli bu çocuk.He dediğim gibi kendisinde de sorun olabilir , o zaman yapacağımız hiçbir şey yok adamın akıl burada değilse ama tersi bir durum varsa bu çocuk tercih edilmeyecek biri değil yani.Bilmiyorum belki herkesteki ön yargı ismi Yusuf Demir olduğu içindir ama gidip mesela Luka Romero'yu alsak serbest , herkes havalara uçup hype beklentilere girerdi.Yusuf'a gerekli şans verilir kamp döneminde ve bakılır hiçbir şey olmuyorsa hem kendisi hem Morutan gönderilir o zaman alınsın 10 numara ama eğer bunların ikisi birden gitmezse-makul bedellere- o zaman yani hala 10 numara alan takımın işi şımarıklıktır anca bu ekonomide.

euro 30 olmuş iken
transfer beklemek de yanlış bana göre

10716FE8-16FC-4706-B7F1-CEE27600D8D6.webp

Morutan ve Yusuf'tan umudu olan bir ben miyim?
Morutan bu sene as olursa bile şaşırmam konsantre olursa. Yusuf ise mental açıdan toparlar ve hocayla arasını düzeltirse iş yapar. Bunların dışında Yunusun da yabana atılmaması gerek çok çabuk çöp ilan ettik onu da tekrar kazanmamız lazım.

Koca forumda Morutan ve Yusuf'tan umudu olan bir İskender bir de ben miyim?
zaten top club falan da değiliz , öyle muhteşem gelirlemiz falan da yok.Kur,ekonomi falan her şey ortadayken öyle 10 milyon euro 2 oyuncuya verip sürekli o bölgeye genç oyuncu denemek de yanlış olur.Ben mesela Yusuf Demir'i bizim as takımla hiç izlemedim , o yüzden kendisine dair elimde hiçbir veri yok.Bilmiyorum bile adamın nasıl oynadığını çünkü abuk subuk maçlarda oynadı.

oyuncularin morali bozulmasin diye eleme maclardan önce transfer aciklanmaz

elemelerde elendikten sonra patlar bombalar

roma ekonomik olarak sıkıntıda baya oyuncu satıyorlar ama maaş bütçeleri çok şişik

o yüzden shomurodovu satmak durumundalar ucuza koparabiliriz

hem bizi elemelerde kurtarır hem de yedek fv iyi olur hem de yerli sayılıyor olması lazım

Kadir cetincali telefonunu denize düsürdügü için yayina katilamiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt