- 5 Eylül 2014
- 85.916
- 72.233
- 4.513
Dua et ismini söylemişimOkan ne ya Okan hoca diyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua et ismini söylemişimOkan ne ya Okan hoca diyeceksin
iyi transfer yapıp dua edeceksin üstad yapacak bir şey yok.Nelson boey zanyolo gitti. Defansin yarisini gönderip, o kimyayi nasil yakalamayi dusunuyorsun rts?
Paredes x Oliveira
Babanın yerini aratmaz kardeş kardeş rekabet edecekler. Seviyeye bak. 8 numara rotasyonunun kalitesine bak.Ekli dosyayı görüntüle 208610
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız italyan kulüpleri küçülmeye gidiyorInter mal mi atalanta da oynamayan adami alsin, kabak, söyüncü, demiral malesef hepsi kendini gelistiremedi
Bu nasıl bi nefret be yuh
Yoo, baya bir varızKoca forumda Morutan ve Yusuf'tan umudu olan bir İskender bir de ben miyim?
Morutan bu sene as olursa bile şaşırmam konsantre olursa. Yusuf ise mental açıdan toparlar ve hocayla arasını düzeltirse iş yapar. Bunların dışında Yunusun da yabana atılmaması gerek çok çabuk çöp ilan ettik onu da tekrar kazanmamız lazım.Morutan ve Yusuf'tan umudu olan bir ben miyim?
zaten top club falan da değiliz , öyle muhteşem gelirlemiz falan da yok.Kur,ekonomi falan her şey ortadayken öyle 10 milyon euro 2 oyuncuya verip sürekli o bölgeye genç oyuncu denemek de yanlış olur.Ben mesela Yusuf Demir'i bizim as takımla hiç izlemedim , o yüzden kendisine dair elimde hiçbir veri yok.Bilmiyorum bile adamın nasıl oynadığını çünkü abuk subuk maçlarda oynadı.Koca forumda Morutan ve Yusuf'tan umudu olan bir İskender bir de ben miyim?