Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ismail kartalı ciddiye alamıyorum

tipindenmidir olmayan aurasındanmıdır niye bilmiyorum

çok zayıf silik bir karakter

Antuya üyeliğim onaylanmış ama onlarda yeni foruma geçince çok üye kaybetmiş.

Bizdede xbulletin xenforo mevzusunda alışamamıştık.

Oliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...

Bana bahsettiğin 2 imzaya kalan transferi aciklasam yanar buralar 🔥

Fener ellerindeki çöplerden çok rahat ve hızlı kurtulabiliyor hatta azda olsa parada alıyor bizse gönderene kadar kırk takla atiyoruz

bayram tatili bitti yarından itibaren ciddi bir hareketlilik bekliyorum

-polyanna mod on-

Ekliyorum sayın arkadaşlar,

Sponsorluk ile şorta, kola vs görüşülüyor.

Totali 22-23 milyona tamamlamak gibi bir hedef var, şort için global büyük bir firma ile görüşüldüğü ve 1.5 milyon euro civarında rakamın masada olduğu bilgisi geldi.
hangi kola

Artık yemiyoruz!
1688319117809.webp

Erden abiyle konuştum 7 kişiyle anlaşmışız daha iyisi için bekletiyoruz, müsterih olalım.

Geçen seneki gibi sabrın sonu selamet diyorum ama gönül ister ki ŞL ön elemelerine bir santrafor yetişsin.

sacha boeye, 1 gol 4 asistle büyük bir takıma göre vasat istatistik yapmış. ama yine tartışmasız en önemli oyunculardan biriydi bu sezon.Demek ki bek oyuncularına da istatistiklere çok da şey yapmamak lazım

Kirmizi tuborg icen kendisine saygisi yoktur

*cough* Feramuz *cough*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt